... и беше приземен... опа... примарсен с
парашут през етеро-ефирната марсианска атмосфера, където прелитат хеликоптери от време на време.
Колеги, ето ви една статия, да се отпуснете малко:
https://automedia.investor.bg/a/2-novini/44256-neudobnite-tayni-zad-buma-na-elektromobilite-v-evropaДа видите, че високопоставените мислят за вас. Мислят как да ви излекуват да сте здрави, да ви осигурят чист въздух, чиста природа и т.н.
Чак ми стана жал за тази Урсула, че насила я возят във V12, докато чака новия правителствен парк от Рено Зое.
Сетих се и за един типаж, дето продаваше книги в някакъв гараж и стана най-богатия човек на света. Той изпълняваше много важна мисия и затова прекоси океана със супер икономичната си 140 метрова яхта до турските брегове. След което се метна на един хеликоптер, пак икономичен, вероятно разработка на НАСА и дълго обикаляше да си хареса имот.
Викам си, щом един човек е способен да замърсява колкото 50 хиляден град, що да не си взема един V8, кво толкова? Таман обмислях покупката и взех че пуснах Дискавъри за допълнително надъхване. Гледам на екрана, някакви пластмасови бутилки плуват в океана. Не може Джеф Безос да ги е хвърлил, сигурно е Грета Тумберг, нея съм я виждал. Призовават да спасяваме планетата. Веднага ми се сви сърцето и сега гледам каталог на 3-цилиндрови двигателчета, че да има малко бензинец и за Тед Търнър..