Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.
Подслушване на телефони
Радико:
Витане много ми е интересно пиинал ли си си или си си така по рождение. То бива неадекватни писания ама па ча толкова.
VITAN:
Мда ве, чайче с ром.
Ама т'ва да н'тъ бърка.
Имаш работа.
Обеща да откриеш СЕ, там н'екви магнити нещо.
Черният отмъстител
- не ти ща аргументацията, що бивало и не бивало в моите писания.
Стягай се или признай, че си лъжец, СЕ няма да откриеш...
Едно от 2-те. И тогава ме занимавай със себе си.
Аз СЕ не съм обещавал да докарвам, ни да отмъщавам за нормалните хора.
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Ноември 17, 2020, 11:58:12 am ---
А аз се чудя що ми излизат само магазини за вибратори...
--- Край на цитат ---
Ха де, що не ти излизат реклами на горелки? Хм...почваш да ме съмняваш нещо (на дърти години ли, бре) ;D
Че се следи - следи се! Ботове за това - хиляди...че се подслушва - надали...
Вчера влязох в няколко сайта да търся компютър на мой колега...е, намерих, поръчах и дотам, днес го получихме.
Но...днес влизам в пощата си от телефона и веднага ми се пръцнаха 100 реклами за компютри...
Нямам фейсбук, не ползвам логване в Гугъл, никога не съм ползвал "синхронизация" в телефона си...и изобщо всякакви подобни простотии, които ми правят отпечатък в "електронното досие".
Не съм параноик, но е дразнещо цялото това следене!
П.П. Витане, прав си, само не помня точно модела на Сименс, дали беше А или S 35
VITAN:
--- Цитат на: Аtos в Ноември 17, 2020, 10:43:47 pm ---П.П. Витане, прав си, само не помня точно модела на Сименс, дали беше А или S 35
--- Край на цитат ---
Нещо от породата на Сименс А50, А57 - не помня точно.
Ето примерна картинка как се реже, за да дадеш достъп на софтуера да си свърши работата:
-
Иначе твоите кахъри не са особено смешни. Ето ти пример - говориш си жената по Скайп и споменаваш думата простата.
Просто споменаваш.
И на жената почват да и изкачат реклами.... за лекарства за простата :D
juliang:
--- Цитат на: Аtos в Ноември 17, 2020, 10:43:47 pm ---Нямам фейсбук, не ползвам логване в Гугъл, никога не съм ползвал "синхронизация" в телефона си...и изобщо всякакви подобни простотии, които ми правят отпечатък в "електронното досие".
Не съм параноик, но е дразнещо цялото това следене!
--- Край на цитат ---
Ако си изключиш "бисквитките" таргетираните реклами ще понамалеят малко. Но не съвсем - гугъля все пак следи от кой ИП адрес какво са питали и се опитва да пробутва целеви реклами. Също така windows 10 ползва някаква технология с която те "предава" на рекламодателите. Уж може да се изключи ама дали е наистина така... не съм пробвал
Реално тук е описано точно това, от което пищят толкоз много ползвателите на Епъл...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия