Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.
Подслушване на телефони
valex:
Нали сте забелязали как Google синхронизира информацията и рекламите на компютъра в къщи и в офиса?
И не само Google.
VITAN:
@ juliang
Това на картинката не решава.
Решава това: 11 Free Tools To Disable And Stop Windows 10 From Spying And Tracking You
https://www.geckoandfly.com/25083/free-tools-disable-stop-windows-spying-tracking-you/
но оставаш без ъпдейти...
И отсрещната страна и тя така. И о, чудо... да не си е сложила телефона с фейсбук програмка на бюрото до говорителите!
Изобщо, гледайте си пощенските гълъби - красиво хоби е 8)
krasias:
Е верно има хора ма изобщо не четат, а то си е написано, получаваш едни услуги БЕЗПЛАТНО, ама нали безплатен обяд няма и хората се издържат от реклами. И какво лошо има това е нормално машинно следене което в много случай ти помага. Просто не разбирам що за глупости и неадекватни работи се пишат от някой хора, няма как да стане така че хем да имаш ВРЪЗКА с цял свят хем никой да не знае кой си и къде се намираш, е това просто няма как да се получи. То пък толкова страшно било че някой те следи, купил си телефон, е то милярди хора си купуват телефони какво лично има в това, ами нищо лично разбира се. Е който го е страх от техниката да не я ползва, все още има гори и пещери. Ма то параноята и там ще намери как да се прояви, щото е във тоя дето я носи а не в телефона и компютъра.
Радико:
Краси във съборането на информация със рекламна цел теоретично няма нищо лошо. В края на краищата сигурен съм, че на никого от този форум не му се е появявала реклама за превръзки или тампони. А на жена ми и излизат.
Да но проблема е че такава информация изкушава много болни мозъци които са на власт. Това вече е опасно.
tobo1:
--- Цитат на: VITAN в Ноември 18, 2020, 08:16:56 am ---@ juliang
Това на картинката не решава.
Решава това: 11 Free Tools To Disable And Stop Windows 10 From Spying And Tracking You
https://www.geckoandfly.com/25083/free-tools-disable-stop-windows-spying-tracking-you/
но оставаш без ъпдейти...
--- Край на цитат ---
Витане и тези програми не могат да спрат всичко, явно има дълбоко вградени кодове, които докладват активността към Микрософта.
Лично на мен ми е чудно защо все още не са започнали да продават заключени компютри, от рода на конзолите за игри с фиксирани програми вътре, но и това "благо" ще доживеем (всъщност Андроид е нещо подобно).
Освен това всяко влизане в интернет се индексира някъде и се вади необходимата информация за потребителя - пол,възраст, интереси... и ето ти потенциален рекламоприемник.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия