Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Гравити - Сила.
montanar:
--- Цитат ---Пикси ти си добър теоретик, но не си практик
--- Край на цитат ---
Кой го казва? Всъщност от тебе бай Теню нищо практическо не сме видяли а само едното перчене. Твърдението ти за гравити двигател не е обосновано по никой начин - така че на Пикси са много по-практически от твойте напълно безпочвени напъни да изглеждаш велик щото Пикси елементарно цитира доказани неща които той самият няма нужда да доказва по какъвто и да е начин, за разлика от твоите твърдения.
И да склонен съм да се съглася че 10кг вълна са по-тежки от 10кг камък в плътна среда. :)
Радико:
--- Цитат --- И да склонен съм да се съглася че 10кг вълна са по-тежки от 10кг камък в плътна среда
--- Край на цитат ---
Ако правилно съм те разбрал десет кила вълна би трябвало да са много по леки във плътна среда " примерно водна"
montanar:
Радико - смени бирата :)
Ако трябва да сме по-конкретни 10кг вълна са си колкото 10кг тежки но интересното е като ги поставим в плътна среда - например вода - щото да преместиш 10кг вълна ще коства много повече енергия от това да преместиш 10кг камък - елементарно зарад съпротивлението на средата в която се намират.
filchef:
Колеги 10 килограма тегло са си десет килограма тегло - тук май бъркате тегло с маса, а сте с претенции да правите гравитационно СЕ ;D
montanar:
Повечето не бъркаме а се занасяме. ;) (е има и изключения)
А тия де си мислят че правят гравитационно СЕ нека да го направят като смятат че е възможно......
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия