Аз пък вече съм напълно убеден, че за "третата вълна" причината е в самите ваксини.
Стигам до същия извод.
Моя позната обмисляше да се ваксинира, защото живее с възрастните си родители, под страх да не ги зарази. Реши се, ваксинира се преди 4-5 дни с Астра Зенека. Моментално започна да се влошава с всички симптоми на болестта. След 1-2 дни започва температура и се влошава още. После баща й започва да вдига температура със същите симптоми. Утре ще го водят на рентген. Очевидно имунизацията си е баш заразяване с вирус, а не с протеин от вирус. Тя и баща й са с положителен тест са коронавирус, а преди ваксинацията са били напълно здрави, дори кихане са нямали.
Преди дни изразих хипотезата, че заразяването вероятно става и чрез ваксината, но Юлиян скочи два боя. А кои са Астра Зенека?
Доколкото ми е известно това е шведска фирма собственост на една еврейска фирма, тя пък собственост на еврейска фамилия банкери.
Конспиративните заключения, които правя са следните:
Пандемията е планирана години по-рано от сатанистите от типа на Бил Гейц. Целта е на първо място световна криза с фалити, за да се изкупят бизнесите на дребните и всичко да се окрупни. Новият световен ред е неофеодализъм, някои го наричат комунизъм, но са в грешка. Трябва цялата частна собственост максимално да се окрупни, да изчезне тотално ролята на държавите и света да се управлява от олигархията. Тогава ще се решава кой ще живее и кой ще мре, кой ще ражда и кой ще диша, от тия дето ще оцелеят.
Не случайно дадох пример с бомбардировките в София с играчки-бомби. На същите тия нищо не им пречи да слагат живи вируси във ваксините. Тия нямат никакви скруполи и морал.
Оставиха грипа настрана, не го ръсят вече със самолети, сега ръсят корони. Да сте чували тая годена някой болен от грип, вече една година няма нито един такъв.