1. Германия официално спря Северен поток
2. Най-вероятно ще изключат Русия от банковия съюз, което означава най-малко че Виза и Мастеркард там няма да са платежни инструменти.
-
вижда ли се добре, как съм се усмихнал, вижда ли се? Отново наивно мислене. Какво значи официално спрял СП2?
Аз днес официално спрях да карам Ладата си, утре официално пак ще я карам - схащаш ли колко "тежко" е днешното ми решение?
Всичко е един театър. Ти какво искаш да правят с изказванията си пред началника? Ми чу ли бившия премиер, колко клиширано и той се изказа? Много ме изкефи преди, като каза /голям шегаджия/, да го чуе началника: Хайде да не се налага да сваляме руски самолети.
СП2 е в интерес на Германия и няма алтернатива. Днес официално спрели, утре официално запуснали. Точка.
Минаваме нататък:
Няма да изключат СССР от международните платежи. СССР е основният суровинен донор на запада. Лукойл, Газпром са на 50% западни компании и по-точно собственост на английските банки и Бритиш петролиум. Те как ще се разплащат? Тук не се нарушават само руските интереси, а тези на международния капитал.
И в подкрепа на гореказаното:
Днес Велика Британия обяви банкови санкции на СССР. ООооооооо.....хххх колко тежко, ааауууууу край, край, спря руската икономика.
А всъщност всичко е парлама. Защо е парлама?
Ми ето ги руските банки, известни само на селяните им и опериращи само в далечния изток и Сибир: "Россия", "ИС Банк", "Генбанк", "Промсвязбанк" и "Черноморската банка за развитие.
Това са банки, като нашите кабеларки. Къде е Сбербанк?
Нямаааа я и няма да я имамааааааа.
Дядо Путин ги знае тия работи. А когато си се готвил за война първото нещо е да си осигуриш финансов гръб и то на повече от едно място. Китай на 1-во място и някой пачкиран батьо от враждуващите еврейски глобалистки кланове.
Така че недей бра кахър за разплащанията и СП2. Нещата са навързани кът свински черва и зависимости.