Ако България беше президентска република - с удоволствие
Но в текущото състояние - не, мерси!
Че то това е основната роля на държавата - да мисли за народа! Защото народът е държавата!
При мен такива тарикати, които щракат с пръсти, няма да има. Хората в неравностойно положение няма да работят, но тези, които са здрави и прави ще работят. То ако всички тръгнем да щракаме с пръсти, къде ще му излезе края?! Идеята не е да щракаме с пръсти, а всеки да живее нормален живот. Всеки да има безплатен достъп до здравеопазване и обучение, защото това са основните неща за благоденствието и просперитета на една държава. Всеки да печели достатъчно за да живее нормално, а не охолно.
Нормално ли е пенсионерите да живеят такъв живот с мизерна пенсия, с която не могат да си позволят един хляб да си купят, пък да не говорим за други продукти от първа необходимост? Нормално ли е на твоята възраст да работиш, за да изкарваш допълнително пари, защото пенсията не стига? Нормално ли е да си плащаш лекарствата? Според мен не е!
Аз не говоря за СССР, а за начина на живот и за хората тогава. Не говоря, че трябва да се върне СССР, а че трябва сами да се отърсим от всички тези паразити и да си върнем държавата в наши ръце. Тук се възхищавам на Лукашенко, защото не се поддава на натиск и не е курва като всички наши управляващи! Това се нарича суверенна държава и силен президент. Има си и войска, и военна техника, и не дава дупе на САЩ или Европа.
Тя Америка отдавна е при нас и влиянието и се вижда навсякъде. Само слепецът не го вижда.
Поне си призна, че нищо не ти носят нито от Европа, нито от САЩ, и няма и да ти донесат в близкото бъдеще. Нито на теб, нито на когото и да било. Те само ще изнасят /ресурси и нископлатена работна ръка/, а няма да внасят.
А какво са излъгали Киро Брейка, Саня и Цанов?!?!?!
А какво в момента е по-добро от при бай Тошо - здравеопазването, образованието, леката и тежката промишленост, селското стопанство, сигурността, войската, отбраната?
Дали това е заради хубавия начин на живот, който водят в момента?!
И какво са допринесли САЩ или пък Европа за благоденствието на България?
Явно никой от поддръжниците на САЩ и Европа няма да отговори на тези въпроси, защото отговорите са им неудобни!
И между другото не съм нито русофил, нито русофоб, нито поддръжник на САЩ или Европа! АЗ СЪМ БЪЛГАРОФИЛ! Такива трябва да сте и всички вие!