Справочници, схемотехника, теория > Химия за начинаещи
Менделеев сънувал периодичната таблица
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 30, 2021, 10:49:43 am ---plcsoft, искам да обърна внимание на правописа ти - осеян е с правописни и пунктуационни грешки.
Ти да не си учил в Анадола, че не знаеш български език?
Като знаеш, че не ти се отдава писането с повече от 1-2 изречения, бъди по-кратък. Не те ли хваща срам от собствената си неграмотност? Ако взема да ти ремонтирам поста, ще почервенее, като турското знаме.
Макар, че има правописен редактор за неграмотници, пак не можете. Какво можете?
--- Край на цитат ---
EDM electronics -това че начина ми на изказ не съответства на твоите мисловни шаблони, си е твои проблем! Не е мой, така си мисля! Относно образованието ми, не съм учил в Анадола, в България съм учил, работил цял живот и съм плащал и продължавам да плащам данъци.
Относно грешките, можеш да си ги подчертаваш колкото ти душа сака! разрешавам ти! Ако ще изказа ми да почервенее като знамето на Съветският съюз! Боли ме фара!
Защо си мисля че това е форум за свободни хора със свой собствен стил на писане и мислене! А не поредната матрица за зомбиране!
Не мисля че ти си критерият ми за правилен правопис! Просто на теб са дали това задължение. Много пъти съм се чудил на писанията ти, какво аджеба искаш да кажеш, но го приемам за нещо нормално. Ако искаш да приравняваш всички останали хора към твоя шаблон на мислене, това вече не е добре за теб! Явно страдаш от някаква писмена форма на фашистки шовинизъм! Сори, така мисля, Аз! Иначе си окумуш момче, ама много свита бленда, бе! Но, не те виня, да знаеш!!! ;)
EDM electronics:
--- Цитат на: plcsoft в Март 30, 2021, 11:32:57 am ---
Защо си мисля че това е форум за свободни хора със свой собствен стил на писане и мислене! А не поредната матрица за зомбиране!
--- Край на цитат ---
Не съм правил забележки за начина на мислене, а ти правя забележка за неграмотност в качеството си на такъв, на който са му делегирали задължения и кредитирали доверие.
Техническата, юридическата, политическата, идеологическата, историческата неграмотност, ще коментирам в качеството са на равноправен форумен потребител. Недей да смесваш нещата и да си търсиш елементарни оправдания. То и без това нивото тук е много ниско, но ако не се спазват елементарните правила, "студентите" на Радико, като четат форума, ще мислят, че в него общуват индоевропейци или анадолци.
Какъвто ви правописа, такава ви цялата работа...
"По дрехите ще го посрещнеш, по акъла ще го изпратиш"
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 30, 2021, 11:51:05 am ---Не съм правил забележки за начина на мислене, а ти правя забележка за неграмотност в качеството си на такъв, на който са му делегирали задължения и кредитирали доверие.
--- Край на цитат ---
Извинявай, ЕДМ обаче какво неграмотно има в изказа ми?!
Пиша нестандартно, да! Замисъла ми е такъв, да разчупя шаблона на възприемане! Написах че, споделям идея! И описвам тази идея със мой думи. Не претендирам за професионален Писател. Не ми е това работата!
Не бъди пед`нт защото и малкото хора който все още пишат във форума, ще спрат да пишат!
На нивото какво му е? Да не би да си изкарвам заплата тук, че да ти гледам нивото!
Пак ще се повторя, мисля че това е форум за свободно споделяне на мнения и идеи, а не форум за елегантно писане на хвалипръцковци" вижте ме колко правилно пиша".
Че не се вмествало в твоя шаблон, ами добре!
Спомням си че, подобно беше отношението ви към MI68 когато човека се опитваше да сподели идея от своето ниво! И него ли ще изкараш Анадолец!? Или Витан Циганин защото има нестандартен изказ, да не изброявам всички останали на който им е крив правописа.........издребняваш! Или имаш да си връщаш!!!
Не се учудвам! От самозабравили се хора като тебе, всичко може да се очаква! Че се опитва да обижда!!! Гледай, аз да не те обидя, че ще се самообесиш на първият срещнат стълб.......
Послеслов....... като прочетох повторно написаното от мен в поста с картинката, наистина има логически неясноти в обяснението, но вече не мога да ги поправя!!! Ще ме извините, но нямах време и възможност да го редактирам!
EDM electronics:
plcsoft, продължаваш да упорстваш, дори не знаеш, какво е пунктуация и какво е правопис. Добре се беше разсърдил, пак се появи. Няма да си хабя повече химикала и да пиша, ще трия занапред. Оплаквай се после на работодателя си, където си прецизен и си изкарваш хляба.
montanar:
Като оставим на страна писанията на plcsoft таблицата която пусна е много добра и реших да я пусна през един софт за подобряване на качеството на картнката - в момента ИИто джурка и като стане ще пусна кореегирания резултат.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия