Справочници, схемотехника, теория > Химия за начинаещи
Менделеев сънувал периодичната таблица
montanar:
Радико я поясни - аз не знам да има 327 вида елементарни частици? :)
Доколкото съм в час частиците са тия:
И всички те са доказани експериментално и имат реална тежест в изчисления и приложения - и тия изчисления и приложения работят.
А по какъв начин работи ефира?!
ndm:
Монти поумувай върху тази периодична система. Не бързай да СЕ изхождаш първосигнално веднага, направи една задълбочена научна критика, сравнителен анализ с твоята таблица и т.н., издигни на пиедестал твоята вяра.
http://vserod.com/tables/2d/
montanar:
ndm а къде е торията? - Със същия успех мога да нарисувам периодична система с кученца.
Радико:
--- Цитат на: montanar в Март 21, 2021, 08:42:45 pm ---Радико я поясни - аз не знам да има 327 вида елементарни частици? :)
Доколкото съм в час частиците са тия:
И всички те са доказани експериментално и имат реална тежест в изчисления и приложения - и тия изчисления и приложения работят.
А по какъв начин работи ефира?!
--- Край на цитат ---
Числото 327 беше чиста хипербола. Никоя от въпросните частици не работи нищо за нас защото повечето от тях въобще ги няма никаде другаде освен във въображението на няколко учени. Основни ама съвсем основни неща ме могат да се обяснвт с тези частици заради това ползват думата "НЕЩОТО" щот полето е "нещото" дет повече нататък е забранено да се разсъждава. Щот ние можем да си живем и без да знаем кво е това "нещото" наречено още поле. Това е ти си дисциплиниран и не мислиш щот е забранено.
montanar:
Ок - ш се направя че се съгласявам и че всичко в конвенционалната наука е глупост макар и реално работеща.
Сега отговори на предипоставеният въппрос.
--- Цитат ---Сега питам - къде в науката и практиката се използва ПРрррРРъдливата субстанция?
В кое реално изчисление се взима предвид - коя машина работи с поправка и в предвид пръднята?
Какво реално ни дава съществуването на пръднята?
От чисто практическо естество какви са ползите от съществуването и, и какво ни дава приложението и?
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия