Справочници, схемотехника, теория > Химия за начинаещи
Менделеев сънувал периодичната таблица
Радико:
Ами много са монтанар много са. Дори един от тези отговори ти сам си го дал тук в този форум. Явно обаче те е страх да осмислиш за какво иде реч. Ето ти линк:
https://mazeto.net/index.php/topic,11099.msg121338.html#msg121338
Забележи там става дума за космически вълни за вълни на микровълнова фурна за постоянно магнитно поле но нито дума не се обелва за Фотони ми кви фотони при постоянен магнит???
Само ти и група съветски учени останахте да вярвате безрезервно, че имало фотони. Ама те съветските учени пропаднаха някъде в Сибир.
montanar:
Радико - не си изобщо конкретен.
Въпроса си виси.
--- Цитат ---Сега питам - къде в науката и практиката се използва ПРрррРРъдливата субстанция?
В кое реално изчисление се взима предвид - коя машина работи с поправка и в предвид пръднята?
Какво реално ни дава съществуването на пръднята?
От чисто практическо естество какви са ползите от съществуването и, и какво ни дава приложението и?
--- Край на цитат ---
Радико:
Да бе виси щот така ти изнася на каузата. всичко във астрономията се изчислява със честотите на вълни разпространяващи се в нещото на което от учтивост не му споменават името "етер" и никой не го е грижа за измислените "частици" фотони та стига ми повтаря тъпият си въпрос и когато се смята ПОЛЕТО, МАГНИТНОТО ПОЛЕ никой не се интересува от твойте измислени частици дет ги няма. Споменават ги чат пат да не дразнят идиотите но в никоя формула по еъпроса няма да намериш СТОЙНОСТ на тия частици. Просто ги няма в сметките. Има стоиности на свойствата на омразното ти нещо ама това е положението.
montanar:
ААА не! въпроса ш го повтарям до посиняване щото само след като отговориш на него останалите ти писания ще спрат да бъдат тъпа демагогия и ш се превърнат в реална константа.
Така че заповядай!
--- Цитат ---Сега питам - къде в науката и практиката се използва ПРрррРРъдливата субстанция?
В кое реално изчисление се взима предвид - коя машина работи с поправка и в предвид пръднята?
Какво реално ни дава съществуването на пръднята?
От чисто практическо естество какви са ползите от съществуването и, и какво ни дава приложението и?
--- Край на цитат ---
И ок няма да е пространство - пръдня ш му казваме ;D А относно частиците тоя проблем отдавана е сдъвкан и изсран и никой освен пръдльовците не го касае.
А дали ги има в сметките - как мислиш - дали ги има - щото всички тия сметки смятат частици а не вълни - ама и с тях можем да си играем на ала бала и да им казваме вълни а не частици.
ААА и да не забравиш че въпроса си виси .....
Радико:
Кво виси бе смешник аре сметни ми без вълновите свойства които са присъщи на пръднята а не на тъпите ти буци пръст наречени частици та сметни ми скоростта на кола с помощта на радар. Кво обшо имат там някакви частици всички сметки се осланят на свойствата на вълни вълни във какво във пръднята пръдня ама друг път етер е и точка. И няма никакви частици. Баси малоумната упоритост.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия