Справочници, схемотехника, теория > Химия за начинаещи

Менделеев сънувал периодичната таблица

<< < (11/32) > >>

dymelsoft:
EDM electronics, пълна чаша не можеж да напълниш. Колкото и да се напъваш да обясняваш, само ще си загубиш времето. Остави хората да си живеят простичко и да си вярват в каквото са решили, и не ги занимавай с такива сложни неща, като радиално, аксиално поле и т.н. ;). Дет се вика щом един магнит е кръгъл с дупка в средта си е затворен контур от всякъде  ;D ;D ;D, и ти нищо не разбираш.  :P

технократ:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 22, 2021, 04:54:29 pm ---Аз все пак цикля някъде и има насрещен резултат. А тебе като те гледам никъде не циклиш, само на лаф и дразга се намираш. Достатъчно време и внимание ти отделих. Тъпей си с твоите теории и нищо правене.

--- Край на цитат ---

ами като нямаш аргументи, повтаряй си, тъй си знаела баба ми. Бай си бай си бабо кой те чува  ;D

технократ:

--- Цитат на: dymelsoft в Март 22, 2021, 06:09:06 pm ---EDM electronics, пълна чаша не можеж да напълниш. Колкото и да се напъваш да обясняваш, само ще си загубиш времето. Остави хората да си живеят простичко и да си вярват в каквото са решили, и не ги занимавай с такива сложни неща, като радиално, аксиално поле и т.н. ;). Дет се вика щом един магнит е кръгъл с дупка в средта си е затворен контур от всякъде  ;D ;D ;D, и ти нищо не разбираш.  :P

--- Край на цитат ---
Както виждам и ти си същият цървул  ;D

montanar:
ТЦТЦТЦ ЕДМ усети ли колко е яко да обясняваш на плиткоумен фанатик? ....... а после аз съм виновен че ги нланагам по канчетата грубичко и с кожения .......  ;D

montanar:
Някой по-горе искаше снимка на етера - ми еле я ...... ма малко е останал че го изпих .......

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия