Справочници, схемотехника, теория > Химия за начинаещи

Менделеев сънувал периодичната таблица

<< < (12/32) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: технократ в Март 22, 2021, 06:14:28 pm ---ами като нямаш аргументи, повтаряй си, тъй си знаела баба ми. Бай си бай си бабо кой те чува  ;D

--- Край на цитат ---
Технократе, за 50 -годишен ми се виждаш доста инфантилен, неук, магарешки инат и дебилизиран. Моите постове са пълни с аргументи, логични и изчерпателни. А по отношение на теорията и практиката срещу мен да бягаш, няма да ме стигнеш. Не е нормално на твоите години да си нямаш на представа какво е DHL, да не си поръчал поне едно нещо от сайт, да не знаеш какво е дебитна карта и какво е кредитна, да не правиш разлика между електрожен и оксижен. Имам чувството, че живееш някъде в гората или си от някоя циганска махала. То мангал да беше, досега щеше да разбере.

Докато ти не знаеш какво е аргон, аз правя студена аргонова заварка - хал, хал хабер си нямаш, мухал с мухала ти, откакто си в тоя форум не си показал, да можеш дори нещо елементарно, а си седнал да опонираш с такива, които имат практика с вся и всьо.

Номак:
:D:D

Радико:

--- Цитат на: montanar в Март 21, 2021, 11:32:36 pm ---Радико - всяка пръдня трябва да има съпротивление както и дифракция както и маса чрез която да взаимодейства с бариониката - каквито всъщност няма - така че съжалявам - вакуум си е  :P
Можем да уловим фотон независимо от кой спектър на практика от на майната си без тоя фотон да е взаимодействал с нещо. което в пръдня не би се случило......

--- Край на цитат ---
Всичко това което си написал се основава единствено  на предположения и хипотези. Нищо повече. Започнало е със допускането изказано от една жена астроном, че има множество звезди направени като по калъп светещи еднакво. Не си мисли, че имам нещо против жените. Просто обръщам внимание на този факт за да се досетиш, че съм малко по навътре в нещата от колкото предполагаш.  И понеже  всичко това са недоказуеми предположения съветвам те да се съсредоточиш върху малко по малките по мащаб неща. Примерно върху ЦВЕТЪТ на фотоните. Щот според твоята смехотворна хипотеза червения фотон трябва да е голям 630 нанометра което ще го преглътна някак си обаче според небесната карта от твоя линк ще трябва да приемем, че има фотони с големината на орех, на ябълка, на диня даже. И кат си пусна радиото на Дарик или на Zrock и то започва да лови фотони със големината на футболна топка. Баси смехотворната хипотеза, Фотони!!!!

miromad:
Щом няма ефир и тем подобни, тогава как се обяснява ефекта на квантовото заплитане? - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE_%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5
В каква среда се разпространява това взаимодействие, че се разпространява със скорост, по-висока от скоростта на светлината във вакуум?

montanar:
Радико с тия си писания просто показа колко не си в час .......
Немам намерение да ти обяснявам какво е дължина на електромагнитна вълна с което ти се опитваш да спекулираш. Ама ако седнеш малко да си оправиш теорията може и да се усетиш колко малоумно ти звучат доводите.
Пък за радиото явно хептем нямаш понятие как работи - да не говорим какво е амплитудна или честотна модулации и прочее подробности ....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия