Уважавам всички мнения, които са просто недоказуеми теории и хипотези, както и моята гледна точка, за сега. Електрона е измислен от Едисон в началото на 20-ти век, а дали се движат „електрони“ или някакви микромагнити или нещо друго в магнитопровода на Ед Лидскалнин, никой за сега не знае, защото всички опити за обяснение, са хипотези и теории.
Ако няма ефир или етер, всички атоми, молекули, всичко материално ще се разхвърчи на съставните си части, защото той-ефира, етера създава налягане, което удържа материята във вида в, който се намира.
Когато се доближат два силни магнита с едноименните им полюси, се усеща сила, която не им дава да се залепят един за друг, какво е това според вас теоритиците, „електрони“, заблудени „кварки“, „позитрони“ или нещо друго. Не приемам дежурния отговор „ това, са „магнитни силови линии“, добре силови линии, но от, какво са изградени? Според някой нестандартни физици именно това е ефира, етера, ние не можем да го видим, но виждаме зоната в, която действа между магнитите. Той е вещество от, което е изградена материята и затова Менделеев го е поставил в челото на своята таблица и го е нарекъл Нютонний.
Докато тествах моя „хранител на вечно движение“, понякога ми пречеше и се налагаше да го местя от време на време на различни места в стаята , и да го слагам в различни положения, прав, легнал, и така установих, че с него може да се матеарилизира вода във вид на облаци, може да се влияе на времето на локално ниво. Продължаваам да изследвам този процес и все повече се убеждавам, че заключенията ми, са правилни, имам и свидетел на някои от успешните експерименти. Повече информация по тази тема не мога да дам, мога да отговоря на някои от интересуващите се на лични.