Справочници, схемотехника, теория > Химия за начинаещи

Менделеев сънувал периодичната таблица

<< < (20/32) > >>

montanar:
Разбирам че много колеги няма да се откажат от пръднята но нека да пренесем нещата в реалността.....
За да се приеме пръднята по сериозен начин трябва да бъде описана сериозно и неоспоримо....
Например.....
Точно и ясно да се определи какво е, да се обоснове достатъчно сериозно и най вече да има консенсус по тоя въпрос.
Щото сега колко пръдльовци има на всеки пръднята мирише различно и притежава собствени свойства.
И така .... какво конкретно е нужно?
Ясно определяне на масата на пръднята.
Ясно определяне на електрическият и потенциал.
Ясно определяне на взаимодействията и.
Ясно определяне на размерните и параметри.
И още много други параметри без които просто няма шанс да бъде призната.....
Защото до сега при нито една сериозна научна конструкция или изчисление никой не ползва фактора пръдня в тия системи.
А след като тая пръдлива концепция няма приложение по никой реален начин и не емпирично или в достатъчна степен доказана и не се взима предвид значи просто я няма за науката.

Няма да стане доказването на пръднята чрез опити за дискредитиране на конвенционаната наука щото тия опити изглеждат в очите на всеки учен смешни и не се приемат сериозно и дори самият учен започва да приказва глупости в някой момент.....

Хванете си направете една тема или ползвйте алтернативен форум де ние критиците няма да се месим и се определене как ви мирише пръднята и после има смисъл да се говори.....

Та това е положението Минке.

krasias:
Монти надали ще има някой нормален културен човек който да има желание за научна дискусия с един самозабравил се прост монтански текезесар за който всичко е пръдни, лайна и сране. Виж си само простотията че после говори за наука.

montanar:
Краско - вие даже за името консенсус нямате бре..... Така че и пръднята е достоен кандидат за определяне на етера, ефира, всерода, ......  :P

Bat_Vanko:

--- Цитат на: montanar в Март 29, 2021, 07:17:03 pm ---Разбирам че много колеги няма да се откажат от пръднята но нека да пренесем нещата в реалността.....
За да се приеме пръднята по сериозен начин трябва да бъде описана сериозно и неоспоримо....

--- Край на цитат ---
montanar-чо аз съм навит да опиша ясно и неоспоримо ЕТЕРА когато ти опишеш също така ясно и неоспоримо електричеството, магнетизма и гравитацията. Каква им е масата? Какви са им размерите? По какъв начин си взаимодействат с материята?
Да не споменавам за тъмната материя и тъмната енергия че да не дискредитирам окончателно знанията на конвенционалната наука.

montanar:
Bat_Vanko аз се нямам че съм хванал бога за едно място :) Имам някакви знания но в никой случай не твърдя че разбирам всичко .....
Просто ви посочвам какво нямате, а за разлика от това де вие нямате конвенционаната наука го има и ако толкова те интересува има достатъчно трудове по тоя въпрос на доста по-умни от мен люде. А за капак има и доказателства за тия трудове.
Така че хватката с обяснителния режим няма да мине .......

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия