Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Какво ни пробутват за ядене!

<< < (3/4) > >>

Радико:

--- Цитат на: montanar в Май 08, 2021, 10:19:22 pm ---Някой явно пропускат че клетките имат навикът да се делят тоест увеличават броят си - така че определението "получен" си важи - да човешки клетки са но се култивират в биореактори ббез никакъв проблем .... Никой не е длъжен да убива бебета постоянно за да набавя тези клетки.

--- Край на цитат ---
Това мислех, че е ясно по презумпция, но няма лошо пак да се каже, че верно някой може така да си мисли. То в статията даже беше споменато, че се ползват и някакви култивирани туморни клетки защото можело да се делят безкрайно.

montanar:
Генетика братче .... Аз например бих си поръчал още един мозък че главата голяма а мозък малко .....

Радико:

--- Цитат на: montanar в Май 08, 2021, 10:34:54 pm ---Генетика братче .... Аз например бих си поръчал още един мозък че главата голяма а мозък малко .....

--- Край на цитат ---
За какво ти е да храниш два около теб мозък колкото искаш само трябва да се свържеш с него.

montanar:
Нема връзка братче .... дава заето.....

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Май 08, 2021, 10:23:21 pm ---Вие си хортувайте, аз таквозънка, малко сол и пипер към манджата:

Е-та в храните: http://daoin.com/docs/e-list.pdf

--- Край на цитат ---

Да, списък в който са дадени номера на съединения, половината от които се ползват от векове - сол, сода, оцет...

--- Цитат на: VITAN в Май 08, 2021, 10:23:21 pm ---Български генетици доказаха,че поне 6 Е-та увреждат клетките, разкъсват ДНКи създават риск от рак:

http://media.mtel.bg/private/images/media-masters/2014/kat/JeniaMilcheva/Nedopustimo.pdf

--- Край на цитат ---
Да, както и космическите лъчения, рентгеновите снимки, стоенето в планина, летенето със самолет, стоенето на слънце, яденето на банани, пребиваването в гранитни постройки, датчиците за пожар, скенерите за метал, рамките против кражби в моловете, мобилните телефони, Wi-Fi-тата на рутерите и лаптопите...
Дори едно преминаване през Кресненското дефиле...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия