Никакви преговори с тая сган, само от бой разбират.
Посочи ми само един случай от историята, когато някой ги е набил руснаците?
Като говорим за бой и аз съм за боя. Когато се изчерпят методите на доброволното разбиране, търпението, само боя е решението. Юмруците ще определят кой е прав и кой не - правото винаги в такива случаи е на по-силния.
И понеже ти си от големите жертви на пропагандата, такъв лапнишаран като тебе не познавам, ти замести
Радико в това отношение
, да ти кажа, че към настоящия момент натовската украинска армия е почти приключила ресурса си, не толкова до оръжията с които разполага, а от към жива сила и боен дух. До края на октомври бъди готов да се хванеш за палците, а аз гордо да тържествувам на фона на твоите отчаяни заплахи, че само боя ги бил оправял русите.
Ако пък там влязат американци, тогава да видиш ти какъв бой ще ядат, как ще се мобилизират руснаците. Те отдавна имат сметки за уреждане, сега е момента. Само с бой се постига уважение. Ще ги натрошат едно хубаво пред целия свят и край с авторитета им на световна сила, тотално ще са отправят в 3-та глуха, бити и ебани с подвити опашки, изолирани на острова си от целия съвременен свят. Да си развиват там сами педерастията и истанбулските конвенции, да раждат през гъза ако щат.
И забележи (няма да се уморя да го повтарям) - за разлиак от Сърбия Крим, Донецк, Луганск Запорожи е и Херсона не са автономни, а са анексирануи към Московия. Там се плаща в рубли, президент им е Путин. Схващаш ли малката разлика със Сърбия?
ТаваришЧ,Знаеш ли откога Украйна датира като самостоятелна държава и откъде тя взе своята територия?
На тази "нейна" територия странно живеят етнически руснаци, които бяха избивани от собствената си власт.
Ако български военни започнат да избиват етническите турци в Кърджали, мислиш ли, че Турция няма да се намеси и няма да последва примера на ДНР и ЛНР?
Ами ако този етнос беше американци и ги избиваха, мислиш ли, че американците нямаше да се намесят? - те дори нямаше да чакат толкова години, колкото чакаха търпеливите руснаци. Путин отдавна трябваше да ги размаже.
ТаваришЧ, хич тъ няма, да знаеш, хич....