Ако някакви откачени чалмари, които ги храниш, даваш им работа, ток, вода и на практика всичко което им е необходимо за да съществуват нахлуят на територията ти баш навръх Коледа, убият хиляди жители и и отвлекат 200-300 души - ти какво ще правиш?
И пак ти казвам - двоен ти е аршина. За Украйна що нищо не казваш, а си се загрижил за Палестина?
Де да знам в какъв режим работи бе Витко? Тия мАтори са с променлив диаметър на соплата и могат да достигат свръхзвукови скорости и без форсаж. И кат гледам на снимката - свити са.
Горелка, защо не признаеш, че си фашист?
То не че не се разбира по разсъжденията ти, но поне да се обръщам към тебе с
Господин Фашист, за да сме по-прецизни...
Въобще не са така нещата в Палестина както ги представяш. Не стига, че си дърт, ами и лъжеш като дърт циганин.
Представи си да ме поканиш в твоя апартамент в София, щото нямам покрив на главата, докато си стъпя на краката и в последствие лека полека почна да те изритвам от там, настаня се едно удобно, и за капак направя един параван, навирам те в банята която ти си лепил плочките и си турил крана на мивката на стената по селската мода
, то га ли си виждал град аслъ
, и ти започнеш да живееш в банята , а аз ползвам цялото жилище. После инсценирам нападение с помощта на ЦРУ, като целта ми е да имам законен повод да те нападна и изгоня и накрая световната демократична общност признае какъв терорист си ти, за дето си искал да си върнеш имота, най-малкото да ти споделя половината да ползваш, а мен да ме обявят за демократ, който е пострадал от един собственик-терорист.
Ето това е твоят прочит на ситуацията.
Но като се има предвид и как прочиташ турското робство, как отричаш баташкото клане, повярвай ми, бих ти отговорил подобаващо за тези твои вербални грехове, но първо етиката във форума ме спира на първо място и второ факта, че са ми гласували доверие да съм модератор. Иначе бих ти дал запомнящ урок по национализъм. Ще ме запомниш за цял живот ...дъртака ти с дъртак...
Ще видиш кой е ялов и кой не, кой си е чул гласа на хуя и кой не.
Много си прост, защо си измисляш?
А по отношение на Украйна, за дето лъжеш, че не съм вземал отношение, едва ли има някой, който е вземал повече отношение от мен. И за да не си хабя приказките за такива като теб, които не само не заслужават уважение, а заслужават само получаването на житейски урок, то виж какво казва един украинец по въпроса. Отговори си сам:
https://www.tiktok.com/@ledi_di.9.5/video/7292866335174954247?lang=en