Сега най чистосърдечно ти казвам, сайта се слуша от службите! А твоите изцепки прекаляват! Спри се, скрий се за малко или повече! Ботовете записват и нямат предпочитание какъв си! Дали ти слушат и телефона, прецени сам? Осъзнаваш че обстановката в света е гореща. Налага се и го правят! Като вземеш властта, чак тогава може да си в безопасност!
То че си интригант и провокатор - такъв си и си го знаеш. Но не ме занимавай с твоите фобии, не се нуждая и от "здагрижеността ти". За подслушвания, служби /аз нямам твоите страхове/, двойници - обсъждай тия неща с
Горелката, той пък ще ти сподели кой е Василич и с какво е известен, ще ти каже и за фризера във Валдай.
Службите ти - местя го в съседния крачол. Тези служби трябва да са наясно какво се е случило в България, след като червената армия пристига у нас. Както казват историята винаги се повтаряла.
С'я рабираш ли що Финландия и Швеция искат да са членове на НАТО?
А ти разбра ли, защо Русия иска да отблъсне НАТО от границите си - за да не последва съдбата на Ирак, Либия, Югославия и т.н.
Никога няма да го разбере. Както не ме разбира и мен, и ми се чуди как споделям "толкова много лична информация".
Не веднъж съм ти давал отговор на този въпрос, принципно, не конкретно за тебе и пак повтарям:
Човек, който споделя личния си живот, информация за семейството си, пуска снимки на домашните си, които дори не участват в неговите тъпи разговори -
Е ГЛУПАК! Защо е глупак няма да обяснявам, защото той - някой, като такъв, няма да ме разбере.