Публично известно е, че
Горелката е бивш комсомолски секретар и настоящ пенсиенор-инвалид.
Той не е направил дори 1 лицева опора през живота си. Присмива ми се, че съм пиел витаминни плодови и зелечукови сокове, като за сравнение се правеше на пич, че много пиел и пушел, демек той живеел истински живот, а аз съм бил заблуден болшевик.
Иначе получил образованието си от комунистите, които така презира, нищо, че е син на комунисти.
Това горе беше за ананс.
А сега по същество:Не мога да се начудя, толкова ли не можаха тези комунисти да го научат, комсомолската организация не можа ли да му даде някакъв пример за знание и логика, че той се чудел, защо руснаците не използвали "прехвалените" си оръжия, т.е. иновативните?
Въпреки, че му обясних, че голямата война тепърва почва и че когато се играят карти козовете не се ползват на първата ръка, той като един пълен плиткоумник би играл именно така, предвид тъпия му въпрос. Имам чувството, че мозакът му е инвалиден.
На скледващо място, за да се преддстави на информиран и да компрометира моята осведоменост, логика, знания и въздесъщност по политическите теми, той завалийката също, като един лапнищаран-хибрид /те най-лесно лапат въдицатна/ ме "изненада" с клип на
Зеления наркоман, как се снима в Авдеевка, докато свистят куршумите. Аз по-прос и лъжовен клип от тоя не бях виждал - правен с грийн скрийн ефекти за наслагване на образа, също като оня клип за двореца на Путин в Крим, за който после му паснах контра-клип в който немски журналисти установиха, че той е правен в немско кино-студио по поръчка на украинците и е пълна бутафория с изкуствени декори.
На последно място
Горелката е много объркан ментално. Той халюцинира Путин. Вика, че бил сатрап, ама как може да говори така за умрял човек, който според него се намирал в някакъв фризер? Как умрелия Путин издава заповеди, как ръководи от фризера цялата страна? Много е объркан горкия, но не лъже, че е инвалид - то му личи по мисълта.
Ако беше казал всичко това за
Василич, за който каза, че играел в ролята на
умрелия от Алцхаймер Путин, бих признал, че има някаквъ логическа последователност в него, но да си мисли, че просто един умрял образ от фризер дирижира световната политика и ги е навързал целия Запад и терористичната организация НАТО, като свински черва, показва недвусмислено сериозни отклонения от нормалната мозъчна дейност.
Но, ако пренебрегнем всичко това, то поне е забавно.