Много си прост Пепи!!! Никога не ми омръзва да го пиша
Виждам, че има голям напредък при теб... преди се излагаше ежедневно, сега го правиш ежечасно!!! Не знам на какво се дължи това, но мога да предположа, че или си много тъп, или се правиш на много тъп, или старческата и алкохолната деменция си казват тежката дума (за алкохолна деменция потърси в Гоогле-то). Знам, че човек трудно може да играе роля толкова дълго време, това означава, че не се правиш на тъп и остават другите два варианта
Виждам, че се правиш на Учителка във форума и правиш забележки за правопис, тогава бъди обективени безпристрастен и научи и твоята приятелка Мими. И на Кузмов нищо не му се разбира като пише, но забележки от твоя страна не виждам. Или действаш на принципа "Може да е кучи син, но е наш кучи син"
Относно фоерверките в Усрайна по случай "Деня на Независимоста", казваш че укрофашистите са свалили почти всички Руски ракети. Според мен не си прав, свалили са 100% от руските ракети... лошото е, че са ги сваляли я с ТЕЦ-ове, я с ВЕЦ-ове, я с военни заводи, я с подстанции и т.н. Уви закона за гравитацията все още действа и колкото и да му се иска на наркомана, просрочения президент Зеленски да накара Радата да го промени... няма как да се случи
Демек няма как руските ракети да летят вечно... рано или късно падат, поради същия тоя закон
Хайде сега намери в мрежата, какво се случва в Усрайна с човек, който побликува снимка на ударен обект и ми обясни защо има толкова малко снимки и клипове от Усрайна, за разлика от Русия
И ми кажи ако същия тоя закон го имаше в Русия какъв вой щеще да се надигне в защита на гласността, демокрацията, свободата на словото, плурализма и всякави там простотии
Да тъжно е, че такъв голям, як, силен и глупав мъж, при това и "съветник по сигурността" е ритнал камбаната, или е запълнил трапа, но това е естествения подбор в действие
Като е прост и непрофесионалист, еволюцията чрез пръстчето на обикновен руски войник го премахва. Просто като съветник по безопасността е трябвало да знае, че не бива да стои близо до струпване на военни части. Както обичам да повтарям, когато човек е прост... то е завинаги
В заключение ще кажа, ако имаш някакви психиатрични проблеми, обърни се към специалист веднага (говоря за психиатър, психолог вече не може да ти помогне). Както е казал един умен човек (не помня кой, ако искаш напиши му името за да ми помогнеш)... "Количествените натрупвания водят до качествени изменения". При теб количествените натрупвания на алкохол водят до качетвени изменения в мисленето и причинно-следствените връзки