1. А можехме да ги дадем под аренда и да печеим от това... На кой? На Московия ли? Мечтай си...
И като не можем да ги дадем под наем, да печелим от някой, трябва ли да ги дадем на САЩ, да не печелим от никой?
Ти би ли си дал имота, да го ползва някой безвъзмездно? - трябва да си комунист, за да го направиш, при капитализма всичко е платно. Осъзнаваш ли, че все повече глупости говориш?
2. Има и испански, и френски, и английски. И е много жалко ако 100 човека са в състояние да окупират цяла България. Най-вече при наличието на цял град наследници на воеводи
В моя град е най-голямата американска база. Лятно време американските войници се движат на тумби от по 20 човека в града и само отпускарите на око са над 100. Отделно много мои познати работят в базата Ново село и съм наясно горе-долу каква е числеността. Не лягай на официалните обявени данни от министъра на отбраната, той говори лъжи, защото е колониален министър. В момента в базата има събрана войска от цял свят. Хиляди са.
Един ден ще изгоним тая паплач от България, да си ходи зад океана и там да си развиват джендарските и педофилските идеологии. Не ги искам тук и ако направиш едно запитване на местното население - никой не ги иска. Народа ни е русофилски и всички действия, които се противопоставят на вътрешните им чувства, са насилствени и нежелани. През чепа ми е, такива като тебе, какво искат и мислят. Скоро всичко ще се промени кардинално.
3. Ма к'во се чудя... те едни такива наследници... само си бъркат един друг по... пъповете
Първо нека кажем, всички сме наясно, че си родом от село и си емигрирал в София. Ти и затова имаш такъв произходен комплекс. Прекалено много се софиянчиш и все се намира един такъв кът мен, да те приземи.
По отношение на моите наследници воеводи:
Не си ли си задавал въпроса, защо по твоя край в който си емигрирал няма нито един хайдутин, партизанин и въобще всякакъв борец за свобода, освен ятака Тодор Живков?
Понеже твърдиш, че познаваш живота в София, би трябвало да знаеш, че преди идването на лъжедемокрацията там е било най-червеното място. Нямало е по-червено място от София. И как изведнъж всички се записаха десиденти, репресирани, като тебе и Оркаджията, като не можахте да посочите нищо конкретно, т.е. там сте се събрали едни властови ибрикчии.
Освен всичко това в целия форум ти си най-големия защитник на гейовете и меките киттки. вероятно има и някой тих поддръжник, но го е страх да се обади, да не го порежа. Разбираш ли, такива като теб са нещо средно между мъж и жена, мекушави ни изглеждате на нас провинциалистите-воеводи.
Няма мъжественост във вас. Няма борбеност, едни оплаквачи сте, за мен мишки.
Схващаш ли каква е разликата между нас, като имаш предвид, че се изразявам съвсем пестеливо и щадящо, защото имам качеството на модератор от което ти много се оплакваш постоянно, ревеш, като една жена. Но трябва да имат предвид такива като теб, че то е за добро. Това ме кара, задължава да спазвам някакво по-сдържано поведение, в противен случай тук във форума би било едно много неудобно място за такива като тебе. И аз се появих точно в този момент в който се появи ти и още 1-2 ма, които направихте опит за неолиберален преврат, като по всички официални медии в които се тръби само едната гледна точка - тази за интереса на колонизатора. Докато съм тук си го избийте от главите, че това ще се случи.
И престани да се оплакваш на
dimelsoft постоянно, че изглеждаш, като жена. Оправяй се сам, не търси помощ.