Опитваш се много елементарно да поставяш знак за равенство между Хитлер и Зеленски, между либерали и педераси, между пазарна икономика и американци. Разбирам те - така ти е много по-лесно да схващаш нещата... вапцваш в черно и бяло и всичко се изяснява.
Не са равни по времето по което са родени, но по идеология са равни и русофобия. Не че ми е лесно, просто ми е обективно. В Украйна днес има същите фашисти, които бяха развъдени от САЩ, за да завземат украинската власт и да се бият против Русия, както е било по време на ВСВ.
Що не ме питаш мен к'во ми е дал соца, и как си чеша пъпа по цял ден? Или аз съм живял в някакъв друг соц? Нали тоя тъп социализъм даваше на всички по равно? Аз къде съм бил кат е раздавал?
Ти си живял в соца, но си бил със същата оФча душа. Не успя да си отговориш на въпроса, защо в края в който си се родил за 5 века турско робство не се е родил нито един хайдутин, не е имало нито един партизанин? Под крушата не падат ябълки. Ти си произлязал от такива овчедушни хора. А през соца бяхте най-големите комунисти и номенклатурчици по вашия край - под край разбирам селския около София, ти по-късно си се преселил в София, не казвам че си роден на полето на село.
Ти поруга най-светлите образи в българската история, като нарече Ботев и Левски турски граждани. Ти отрече Баташкото клане, като лъжа. Ти оправда хвърлянето на атомните бомби от САЩ в Япония. Ти оправда яденето на червеи, мухи и ларви без да казват къде ще го слагат. Ти одобряваш педерастията. Ти оправда англоамериканските бомбардировки над София.
А такива заслужават наказание - бой с камъни по главата! - това ясно ли ти е?И наистина ще ми е много трудно да обясня от какво е лишил соца човек, който смята че Жигула-та е върха на автомобилостроенето... В България за съжаление все още е пълно с хора, които смятат че Жигулата, панелката и бунгалото в Обзор са били най-прекрасните неща, които са им се случвали в живота и че този начин на съществуване ги устройва напълно. Точно затова мразя соца - той уби мечтите на хората, докара ги до положение да вегетират без мечти, щастливи че имат паница с ориз за ядене и кашон под моста за спане... А, да... и полубожество появяващо се на трибуната на мавзолея (или на Червения площад) на което да благодарят за паницата и кашона...
Точно такива като теб с твоето дребно материалистично мислене свързват качеството на живот и щастието с някаква кола. Жигулата те правила нещастен, сега с дараците които имаш си много щастлив. В магазините не можеш да си купиш нито една качествена хранителна стока - всичко е отрова и боклук, дори
Светлодушия антикомунист не може да го отрече. Той копа оранжерия, защото го е страх да си купи демократична храна от магазина. Ако има комунистическа от Тодор Живков пръв ще е на опашката, иначе плюе по комунизма тоя, да се прави на Джон Траволта и пич...
Не се правете на пичове с антикомунистическа риторика, че с оглед работата ви на бараби - хора които работят с крака, а не с глава, изглеждате много смешни и сте за осмиване.
Какви мечти са ти отнели, не мислиш ли, че взе и да се лигавиш?
Разликата с едно време е в това, че
сега можеш да си избелиш ануса или да идеш на гей-парад . Или в училище да учат внуците ти, как имало родител 1 и родител 2. Ако не бяха китайците с евтините комунистически стоки щеше да имаш много по-малко материални блага днес от соца. В соца хората бяха пълни с недвижими имоти, вещи които западняците не притежават. Кой е бил по-богатия?