Пропагандата ти не работи, поне не и срещу мен. Ако щеш повтаряй тия мантри всеки ден - това няма да промени нещата.
Но щом това е езика, който разбираш - добре, ще комуникираме на него.
Кой дявол сътвори това, комунистите ли пак?
Да, именно те. Уморения кон преди няколко години обиколи всички развиващи се държави, не знам какво е говорил и какво е обещавал, но успя да запали "народоосвободителни революции" по целия свят на практика едновременно. Разбирам напъна му - да разсее усилията на свободния и демократичен свят от Украйна, но просто не си е направил добре сметките. Сега свободните нигерци празнуват дрънкайки празни тенджери. А свободните палестинци ще изчезнат от лицето на земята. Израел не е цивилизования запад, и са го показали нееднократно. Те ще извадят някой от гроба, за да го разстрелят втори път, но няма да оставят престъпление срещу израелец ненаказано. В продължение на векове са били избивани и за тях смъртта е начин на живот. Изобщо няма да броят труповете - нито свои, нито на противника. Ивицата Газа ще изчезне, ще бъде направена на паркинг, на част от пустинята, или Израел ще престане да съществува.
Радостното за мен е че и Запада разбра че войната не се води по конвенциите на ООН. Тепърва ще почнат да се правят мръсни номерца. Примерно "Що па да не земем да подпалим чергата в Дагестан?" И сега Дон-Дон с неговите тиктокери вместо да е край Авдеевка си има занимание там. И нещата ще стават само по-зле. Републики много, немалко от тях - недоволни. Идват и избори за цар в Московия.
Само за сведение да ви кажа, в концлагерите на смъртта основните палачи са били ЕВРЕИ. Те са тези, които са вършили мръсната работа и са трепали своите по заповед на фашистите. Другите подобни са украинците - бандеровците.
Почваш да разбираш че дребничкия чичко с мустаки не е толкоз виновен колкото се опитваш да го изкараш, или що?
Путин го осъдиха за дето спасил украински деца, че това било престъпление, а този явно нищо не е направил.
Спасил ги е от родителите им, от домовете им, от роднините им. Хвала на такъв спасител.
По същия начин отбягваше и въпроса с децата от Алеята на ангелите, разпарчетосани от демократическите касетъчни бомби на Украйна със съучастинак САЩ?
И да завършим с някои факти - касетъчни боеприпаси Украйна нямаше, преди САЩ да им ги достави преди по-малко от 6 месеца.
Ето на какво прилича Авдеевка, дето ватенките я "освобождават" вече няколко месеца:
Ето това остава след "прецизните артилерийски обстрели само и изключително по военни цели":
Другите подвизи на храбрата Червена армия ги показавах преди време, не виждам смисъл да се повтарям.
А ти ми говориш за някакви си 3 хиляди деца...
Ето какво казва израелския президент:
https://youtu.be/UeGq3qkyc7E?t=50Израелското правителство е отпечатало и разпръснало 1 200 000 листовки, изпратило е над 6 000 000 СМС-а и е провело над 4 000 000 позвънявания на палестински номера, с които е предупредило мирните жители да се евакуират от "горещите точки". Защо не са го направили - питай ги тях.