Жужи И. Кехая, йок кахър!
1. Маринка = уникално съоръжение. От 2014-та насам Хунтата знаеше какво иска и какво ще последва. От тогава всяко жилище стана железобетонен бункер!
2. За да може да бият с "Катюши" и тежки оръдия по цивилните в Добас бе боклук!
3. Болук => любим комплимент на софиските гъзета навремето в казармата.
4. Много резерви на укро-райха бяха хвърлени там и на Бахмут. Е ви липсващите 500 000 укро-вояки.
5.
След като взеха Маринка, от там не бият редовно по цивилните в Донбас. Но укро-вояките
бият по Горловка. Що цивилни изпотрепаха там тия дни, що обекти - нямам думи.
6. Англо-саксите винаги са искали да владеят всички важни пристанища по света. Не случайно през т.н. ВОСР, първи гръмва Аврора. После най-големите метежи и погроми 1-ви отнася Руският имперски флот (готвейки десант в Истамбул, да хване Босфора).
7. Докато Укро-райха владее и 1 педя исконно руска земя (казаците са били далеч и са избягвали турци и кримски татари) по черноморското крайбрежие - мир за руският флот няма да има.
8. Сега с новия закон ще ловят за фронта куцо, кьораво и сакато.
Запада трябва да изпълни своята част от сделката за тая кръв - да се бръкне за още кинти и оръжие. Аз съм за: тук това перо да го отнесат пенсиите. Дори майка ми още се бърка и гласува за прости дебили - после друг акъл, ама късно.
7. Локомотив на ЕС = Германия. Локомотив на Германия = промишленост. Локомотив на промишленост = енергетика.
$елена енергетика!
А най-голямото находище на литий в Европа = Донбас! Всичко друго (+ антацит и пр.) е цирлих-манирлих. И американски "украински" чернозем.
8. Ако ще ми правите контра, реконтра и чекмедже-контра => посоката е далечно еротично пътешествие! Не мога да се меря със свободното време на 2 несложни пенсионера.
9. Литиева промоция:
https://www.youtube.com/v/5ut26CNjSQw10. 80% от руснаците обичат Путин. Мразиш Путин, а си "русофил". Не, лицемер.