Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Относно графеновия оксид.

<< < (4/6) > >>

svetlio760:

Вица и аз го знам обачеее.... Взех че го написах в гугъла и те ви:
  https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2524953357549459&id=171399896238162&locale2=ar_AR
[/quote]
"-Опитвам се да си представя как януари месец зъзнещи и псуващи пчели летящи над преспи сняг търсят кокичета"
"-Защо не, може пък да са с ушанки и ръкавици!"
 ;D ;D ;D ;D ;D леко преправен цитат

Радико:
Написах го в смисъл, че това не било виц.
Наистина има такива малоумни купувачи и такива нагли търговци.

miroslav_yovchev:
Щом графенът е чист графит, тогава, какво е     CO и CO2?

Радико:

--- Цитат на: miroslav_yovchev в Декември 19, 2021, 05:58:55 pm ---Щом графенът е чист графит, тогава, какво е     CO и CO2?

--- Край на цитат ---
Графена не е чист графит. Графена е чист въглерод. Графита също е чист въглерод. Диаманта и той също е чист въглерод. Има още една форма която е в основата на саждите, сферулен също е чист въглерод. Та в зависимост от коя форма на въглерода се получава СО резултата е различен  за СО2 нещата не стоят по този начин. СО2 е известен само като един вид, поне за сега.

juliang:

--- Цитат на: Радико в Декември 19, 2021, 06:51:41 pm ---...Та в зависимост от коя форма на въглерода се получава СО резултата е различен  за СО2 нещата не стоят по този начин. СО2 е известен само като един вид, поне за сега.

--- Край на цитат ---
Не съм чувал да има различн ивидове въглероден оксид. И в уреда ми няма такова измерване :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия