Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Относно графеновия оксид.

<< < (5/6) > >>

Радико:

--- Цитат на: juliang в Декември 19, 2021, 07:36:29 pm ---Не съм чувал да има различн ивидове въглероден оксид. И в уреда ми няма такова измерване :)

--- Край на цитат ---
Ами нормално да няма газообразната фирма е само една.  Графеновия оксид е също форма на СО  има и подобни включвания на кислород в диамант дето за тях хептен нищо няма във уреда ти, тива обаче не значи че не съществуват.

svetlio760:
Юлияне, земи ми изгледай клипа дето съм постнал тука по- назад в темата и виж къде са му атомите на този графен и как са построени, че забозява и тука вече.

juliang:

--- Цитат на: Радико в Декември 19, 2021, 07:44:28 pm ---Ами нормално да няма газообразната фирма е само една.  Графеновия оксид е също форма на СО  има и подобни включвания на кислород в диамант дето за тях хептен нищо няма във уреда ти, тива обаче не значи че не съществуват.

--- Край на цитат ---
Бъркаш малко. Кислорода в графеновия оксид е "дефект в решетката" на графена, не е химично съединение в точния смисъл на тази дума. Не можеш да кажеш че графеновия оксид е СО, а не примерно СО2. В решетката на ГО освен кислород има и хидроксилни групи навързани...

Радико:

--- Цитат на: juliang в Декември 20, 2021, 01:05:52 am ---Бъркаш малко. Кислорода в графеновия оксид е "дефект в решетката" на графена, не е химично съединение в точния смисъл на тази дума. Не можеш да кажеш че графеновия оксид е СО, а не примерно СО2. В решетката на ГО освен кислород има и хидроксилни групи навързани...

--- Край на цитат ---
Да бъркам в това отношение. Но тази грешка на която ти беше така добър да ми обърнеш внимание  показва, пе съм напълно  прав със първоначалната хипотеза:
Че както има навързани хидроксилни групи така може да се навърже там и хемоглобин.

juliang:

--- Цитат на: Радико в Декември 20, 2021, 06:54:14 am ---Да бъркам в това отношение. Но тази грешка на която ти беше така добър да ми обърнеш внимание  показва, пе съм напълно  прав със първоначалната хипотеза:
Че както има навързани хидроксилни групи така може да се навърже там и хемоглобин.

--- Край на цитат ---
Да, на простора където си простираш чорапите, можеш да проснеш и 2-3 бетонни панела - няма голяма разлика... Или както стои играчката- количка на елхата, така можеш да закачиш на нейно място и една истинска кола, па била тя и малолитражка :)
Имаш ли идея каква е големината на хемоглобина?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия