Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори
Летателен апарат на база непознат високоволтов принцип
GMG:
--- Цитат на: VITAN в Януари 24, 2022, 08:48:28 pm ---Е, и аз да се направя на интересен:
--- Край на цитат ---
vitan и VITAN дупе и гащи, пачему так?
--- Цитат на: VITAN в Януари 24, 2022, 08:48:28 pm --- Имам си моя си проблематика
--- Край на цитат ---
Неразбираемо е що си са отказал, мен поне 16 пъти ме банеха заради учтивни истини, пряко в очите задавах неудобните въпроси, свалиха ми пагоните от "Успешен Експериментатор" в лоялен клиент..... ти Витан ндей са гъбарка много щот у Варна върлува грип, а в Търново е минус градуса и това може да отрази на спокойствието. ;D
dmitarp:
И според мен това видео е менте. Много е лесно да се изтрие който и да е елемент от видеото и да се замести с фона, и при това качество не може да се забележи тази манипулация. Нима вярвате на всички сцени в киното?
VITAN:
Допускам някакъв символичен % да е истина.
Сетил се е, да си защити главата, но никак не му е стигнал акъла, да си защити топките.
Ако работи с високоволтов променлив ток, много ще му трябва и това.
Може би защото главата без каска ще му "натежи" и няма как да не се сети...
Михаил Кузмов:
Сега да почакаме и Пикси да погледне критично!
alvion:
Навремето ЦРУ си прави интересен психо-експеримент:
С официални писма събират най-умните професори и инженери, по аеродинамика, самолети, ракети и т.н. летателни апарати в една военна база и преди да им прожектират "Таен", "Секретен", "Документален" филм, "Екслузивно", само за отбрана публика, като тях, ги питат, анкетират възможно ли е според тях да съществува антигравитационна летателна система, нещо като летяща чиния и те лично вярват ли, че това е възможно. И всички професори учени инженери до един отговорили, казали че това е невъзможно и били убедени дълбоко в това дори не вярват за НЛО. Прожектират им след това "Филма", който е оформен, като документално кино и сюжета му е изобретател в тайна секретна лаборатория изобретява - антигравитационна платформа, един диск се върти и излита, но после лабораторията му бива унищожена при нещастен случай изгорена, а изобретателя умира трагично с изобретението си. Самото кино било заснето с помоща на спец.ефекти в Холивуд и си е художествен филм, но режисиран и направен така майсторски, че да изглежда достоверно, като на публиката се казало да вярват, че това е единствената отцеляла ролка с кинолента след трагичния инцидент и нещастен случай.След тази прожекция на този "Документален" филм, отново събират и се анкетират всички учени професори и инженери, които са присъствали на организираната от ЦРУ тайна "Секретна" прожекция, и изумително те вече били убедени, че това е истина и повечето от тях изявили желание да работят в тази нова област антигравитация, която всички до един те преди отричали категорично, като някой от тях дори споделяли въодушевено и свои вероятни теории хипотези как това е възможно да се получи.?На чурков видеата, дори да не са истински ни подвеждат да опитваме сами в тази облас за да може поне някой да получи нещо дори и по случайност ако много се опитват то поне при някой ще получи резултат. Има и подобна книга: https://www.book.store.bg/p192515/zasekretenite-nauchni-tehnologii-i-otkritia-d-r-pol-laviolet.htmlЗасекретените научни технологии и открития д-р Пол ЛаВиолет
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия