Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.

Икономично отопление с магнит

<< < (8/9) > >>

alvion:
Това с въртенето на магнити да правят ток по-древно нещо още от 1831г. М.Фарадей го запитали е и за какво ти е полезна тази магнитна индукция, а той им отговаря хумористично с въпроса а за какво е полезно едно новородено бебе.

Два стоманени диска 0,5 метра диаметър 25мм дебелина с по 16 броя от тези яки неодимови магнити по-долу и общо 32 магнита незнам как ще ги платите, толко пари няма да дам.

МАГНИТИ magniti (AlNiCo, FeNdB неодимови,феритни), МАГНИТНИ СИСТЕМИ - ПРАМИЗ ООД (pramiz.com)

Продукт: Магнит NdFeB
кат.№ 06.023

Материал:  NFB 38
Размери:   A85 x B65 x C12 mm
Намагнитване: Двуполюсно по оста C
Особености: Никелиран
Сила на прилепване към желязна повърхнина: 95-100 kg
Цена с ДДС:
1 бр.       155.00 лв./бр.
2 - 3 бр.  148.00 лв./бр.
4 - 5 бр.   143.00 лв./бр.
5 - 10 бр. 139.00 лв./бр.
над 10 бр. Свържете се с нас

VITAN:

--- Цитат на: alvion в Януари 10, 2023, 02:43:35 pm ---САЩ обявяват "исторически енергиен пробив" в ядрения синтез (epicenter.bg)

--- Край на цитат ---
Цитат: Съединените щати се очаква днес да обявят "исторически енергиен пробив".
... А обявили ли са?

Послепис:
Британская ракета LauncherOne, нёсшая на борту девять спутников, не смогла достичь необходимой высоты и потеряла связь с пунктом управления из-за «аномалии», пишет The Guardian.

https://russian.rt.com/inotv/2023-01-10/Guardian-gorkoe-razocharovanie--Britaniya Това от днес.

alvion:
САЩ ще обявят днес "исторически енергиен пробив" - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)

е трябва да се пита гоогле той всичко знай въпроса е че има пробив сега ще потекат едни пари към Американските Учьони за изследвания цяла река.

VITAN:

--- Цитат на: alvion в Януари 10, 2023, 03:03:11 pm ---...е трябва да се пита гоогле той всичко знай ...
--- Край на цитат ---
Твоя е задачата, не моя.

--- Цитат на: alvion в Януари 10, 2023, 03:03:11 pm ---...че има пробив сега ще потекат едни пари към Американските Учьони за изследвания цяла река.
--- Край на цитат ---
Е тя реката си тече non-stop. Проблема е, че една нация, възникнала като разбойническа/пиратска, ВИНАГИ си остава такава.
Това им е бизнеса, на друго на са способни:

https://www.youtube.com/v/goDMI1Jkegk
Реальная структура мировой власти. Тайна лондонского Сити и треугольник глобального управления. Фурсов

alvion:

--- Цитат на: VITAN в Януари 10, 2023, 03:26:58 pm ---Твоя е задачата, не моя.

--- Край на цитат ---
ЩЕ напиша цяла статия в мазето, а после всички се оплаквате от мен че само съм Copy&Paste-вал готови материали от нет.а и вие сте имали търсачка и сте можел/и ако искате да си я намерите сами еми оправяйте се както каза GMГ баал съм ва. имам досега 464 публикации неизтрити за които сам платил вече 400лв. за интернета на доставчика и над 500лв за старата компютърна конфигурация на цената на електронна скрап, с която влизам тук. след математическа операция делене Средно 2лв. за публикация плащам аз за да ме четете а вие се оплаквайте ми мерси нищъ да плащам за да ме псувате.. и пробутвате политика във чисто технически уж форум за свободна енергия.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия