Автор Тема: ПлурализЪмът  (Прочетена 29511 пъти)

Неактивен merlinbg

• Специалист
  • Сериозно Активен
  • Публикации: 322
Re: ПлурализЪмът
« Отговор #45 -: Май 10, 2025, 07:51:14 pm »
Dimelsoft Елементсрно е. Просто направи всички политически теми видими само за регистрирани потребители и Витан мигом ще загуби интерес да пише в тях.  А пък Юлиян няма да има на кого да отговаря и така.

Излиза, че някои наглеци тук са богопомазани, и могат да си правят каквото си поискат!?! Той какво се явява, последна инстанция... длъжен е да слага тапата на всеки въпрос? Аз отдавна казвам, че тоя наглец няма никаква работа във форума, заедно с Кузмов.

За да не остава някакъв недоизяснен въпрос, да и аз нямам работа тук и може да ме изхвърлят, но заедно с двамата наглеци.

А като доказателство за това, че е наглец, просто ще го циртирам:

Ок, правим го така. Аз виждам свинщина в дадена тема, цъкам бутон "Информирай модератор", ако до 24 часа няма реакция приемам че е ОК да обсъждаме такива въпроси... :)
Щото това го правих преди известно време, и не видях някакъв ефект от натискането на бутончето.
А мисля че е кристално ясно на всички, че няма да оставя лъжливи и манипулативни постове без отговор.

Най-нагло се опитва да поставя условия на Администратора... това нормално ли е??? Какъв е тоя, за какъв се мисли... за богопомазан!?! Даже не се усеща кога прекалява. И двамцата искаха технически теми, но не ги виждам да пишат в такива, но политиката я бисътрят всеки път когато им се отдаде случай. На всичкото отгоре пишат доноси, а се занимават със същата дейност... ченгеджийски номерца. Пак питам нормално ли е???

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 400
« Отговор #46 -: Май 10, 2025, 08:42:43 pm »
     За да не остава някакъв недоизяснен въпрос, да и аз нямам работа тук и може да ме изхвърлят, но заедно с двамата наглеци.
Гледам... поставяш някакви условия на Администратора май че? :)
А защо не тримата споменати от администратора, а само двамата?

Неактивен merlinbg

• Специалист
  • Сериозно Активен
  • Публикации: 322
« Отговор #47 -: Май 10, 2025, 08:48:38 pm »
Гледам... поставяш някакви условия на Администратора май че? :)
А защо не тримата споменати от администратора, а само двамата?

Нагъл си.

Неактивен valex

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 526
  • изчислителна техника
« Отговор #48 -: Май 10, 2025, 09:18:48 pm »
Сега вече темата стана интересна :) :) :)

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 647
« Отговор #49 -: Вчера в 10:19:35 am »
Ще спрете ли да пълните форума с глупости, или да ви изхвърля всички?

Juliang, Кузмов, Vitan, нещо полезно ще видя ли скоро от Вас или ще продължавате да се правите на много умни, каквито очевидно силно се съмнявам вече, че сте.

Ако не сте в състояние да си наложите самоконтрол, и да спрете с това кой и какво е по-по-най, ще се възползвам от това да огранича присъствието Ви в този форум. Мисля, че няма де бъде голяма загуба.

На мен това заглавие на тема ми изглежда така "всеки да плещи каквото намери за добре"! И тук ли мир чрез сила, както казва госпожа фон........?