Dimelsoft Елементсрно е. Просто направи всички политически теми видими само за регистрирани потребители и Витан мигом ще загуби интерес да пише в тях. А пък Юлиян няма да има на кого да отговаря и така.
Излиза, че някои наглеци тук са богопомазани, и могат да си правят каквото си поискат!?! Той какво се явява, последна инстанция... длъжен е да слага тапата на всеки въпрос? Аз отдавна казвам, че тоя наглец няма никаква работа във форума, заедно с Кузмов.
За да не остава някакъв недоизяснен въпрос, да и аз нямам работа тук и може да ме изхвърлят, но заедно с двамата наглеци.
А като доказателство за това, че е наглец, просто ще го циртирам:
Ок, правим го така. Аз виждам свинщина в дадена тема, цъкам бутон "Информирай модератор", ако до 24 часа няма реакция приемам че е ОК да обсъждаме такива въпроси... 
Щото това го правих преди известно време, и не видях някакъв ефект от натискането на бутончето.
А мисля че е кристално ясно на всички, че няма да оставя лъжливи и манипулативни постове без отговор.
Най-нагло се опитва да поставя условия на Администратора... това нормално ли е??? Какъв е тоя, за какъв се мисли... за богопомазан!?! Даже не се усеща кога прекалява. И двамцата искаха технически теми, но не ги виждам да пишат в такива, но политиката я бисътрят всеки път когато им се отдаде случай. На всичкото отгоре пишат доноси, а се занимават със същата дейност... ченгеджийски номерца. Пак питам нормално ли е???