Справочници, схемотехника, теория > Програмиране на микроконтролери, програматори, цифрови проекти

Цифров манометър за под 50 лева

<< < (7/8) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Март 17, 2023, 10:19:24 am ---1. Без 4Д лазерен нивелир нищо няма да се получи. И абсолютно задължително е да е зелен :)

2. На практика дори и това вече не е толкова важно - съвременните контактни грундове позволяват да се лепят нови плочки дори върху стари.

3. Аз само да питам ... кофа или леген как пълниш или изплакваш в тая мивка бре младеж?

--- Край на цитат ---

1. Разбирам, че не само нямаш, но дори не си работил с лазер. В 21 век да се занимаваш със строителство и да искаш качествена работа без лазер - гоня го тоя дървеняк веднага.  :D
Няма как да направиш окачен таван, подова замазка, прави ъгли, отвесни стени с инструменти, като маркучи с вода, висящ център или китайски нивелир. Много лесно се прави и наклона на пода за сифона и т.н. Зелен, защото е в пъти по-видим от червения и спокойно се работи денем и при слънце дори.

2. Това е достатъчно да покаже посредственото ти отношение не само към тази работа, а към всички работи. През ум не ми е минавало някога да лепя върху стари плочки, най-малкото се подменя ВиК инсталацията и се налага да се събори всичко старо. Ще вложа аз 10 000 лв. в една баня и ще си спестя труда и материалите, да направя всичко на макс. Ей затова не харесвам стари майстори и разни, дето се опират не на опита и акъла, а на възрастта.  :)

3. Кой пълни кофа от мивка бе Чичо?  :D - това се случва само на село  ;D
Абе чичо, винаги в банята, където е душкабината поставям задължително две батерии, една за душ-пита, друга за слушалка, и долната батерия има чучур с който можеш да си измиеш, както чепа, така и гъза, и да напълниш кофа с вода.  :D

Чичооо, чичо....хич тъ няма...  ;D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 17, 2023, 01:02:38 pm ---1. Разбирам, че не само нямаш, но дори не си работил с лазер. В 21 век да се занимаваш със строителство и да искаш качествена работа без лазер - гоня го тоя дървеняк веднага.  :D
Няма как да направиш окачен таван, подова замазка, прави ъгли, отвесни стени с инструменти, като маркучи с вода, висящ център или китайски нивелир. Много лесно се прави и наклона на пода за сифона и т.н. Зелен, защото е в пъти по-видим от червения и спокойно се работи денем и при слънце дори.

2. Това е достатъчно да покаже посредственото ти отношение не само към тази работа, а към всички работи. През ум не ми е минавало някога да лепя върху стари плочки, най-малкото се подменя ВиК инсталацията и се налага да се събори всичко старо. Ще вложа аз 10 000 лв. в една баня и ще си спестя труда и материалите, да направя всичко на макс. Ей затова не харесвам стари майстори и разни, дето се опират не на опита и акъла, а на възрастта.  :)

3. Кой пълни кофа от мивка бе Чичо?  :D - това се случва само на село  ;D
Абе чичо, винаги в банята, където е душкабината поставям задължително две батерии, една за душ-пита, друга за слушалка, и долната батерия има чучур с който можеш да си измиеш, както чепа, така и гъза, и да напълниш кофа с вода.  :D

Чичооо, чичо....хич тъ няма...  ;D

--- Край на цитат ---

1. Тя щото Жигулата ти с фрези и стругове с ЦНЦ-та е правена ... :) Ако човек може да прави едно нещо, ще го направи и само с конец и с камъче, вързано на канап. Който не може - купува сто уреда с надеждата да компенсира с тях некадърността си.

2. Именно на село има отделна мивка за кофа, щот са ползва секи ден. Аз кофа ползвам веднъж на месец да измия балкона... И когато човек се къпе ежедневно, не му трябва отделен чучур. Ама трудно ще разбереш... явно се къпеш само в неделя, а останалите дни само подмиваш чепа и гъза...

GMG:
    Ей, кат няма ко да покажете в тема за манометър, почнахте баните да си показвате, гаражи без коли и въобще пълна хуйня ..  :D

Ми покажете си жените, децата, внуците как си миете дупетата на чучура и отворете анкета "кой по-по най" строител.  ;D

Мислих да изтипосам и аз ена снимка на смесител за 1780 пари, ма викам си - що има смисъл?  :)
Евгений няма го хареса и пак ще почне с тираджийските истории, че много пари сме вземали и т.н. простотии.  ;D

Вижте ся.... който го може - го може, не нужно да са Фалите с плочки и гипскартон, гаражи и тоалетни, а си помагайте не само с пръдня, включете си мозга и направете нещо смислено.

Егото и самохвалството е грях!

Вечното фенерче не, щот физиката го разрешава. Мой клип по подразбиране няма Ви пусна, но на "Акула" може ..  ;)

Разбирам, че някои ги гони фрагментацията на средната възраст, ма бъдете мъже и си кажете честно - какво бихте дали на обществото, защото е лесно да са Фалиш от колибата си в Сливен и да завиждаш, което е пак грях огромен.
Не си мислете, че на село има само овчари.  ;)
Спазвайте правилата на форума!

EDM electronics:
GMG,
на кого да завиждам, че не разбрах, на сапунерката на Чичо от първата страница ли, на опита му в електрониката ли - без нито едно устройство през живота си, или на тебе, че си прекарал 3/4 от живота си в ТИР-а, като баровец, или вероятно на шофьорската ти книжка, да взема и аз да си търся работа с нея?  :)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Март 17, 2023, 03:57:38 pm ---Ако човек може да прави едно нещо, ще го направи и само с конец и с камъче, вързано на канап. Който не може - купува сто уреда с надеждата да компенсира с тях некадърността си.

--- Край на цитат ---

Кисело е гроздето изглежда...
С тия конци и камъчета си в пантивека, като с контролерите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия