Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни радва...

<< < (35/77) > >>

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Юни 18, 2024, 01:07:03 pm ---Вече го писах - един и същ заек от една и съща шапка... и така години наред... :)

--- Край на цитат ---

Да... и пак ще ти го кажа. Много си прост Пепи!!!

И пак ще повторя, че нямаш място тук, и че трябва да ти се забрани достъпа до форума и до чата перманентно. И ще го повтарям всеки ден докато не стане реалност. Кое от написаното не разбра???

Ksurnev:
Жужи е болен от АКО ФИЛИЯ.

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 18, 2024, 12:51:55 pm ---Много са забавни, .... банани, кифтаци, .......

--- Край на цитат ---

Лапал си, лапал големите соц. киФтаци, а банана къде е?  :)
Къде си тури банана, тука ли?  :D

https://www.tiktok.com/@mazna_page/video/7379943104016600353

Михаил КиФтаков,
взема ли властта, ще те карам да повръщаш кифТетата, ти не си ги заслужил. Неблагодарника трябва да връща-повръща.  :)

Михаил Кузмов:
Надали неофашисти ще вземат властта!

EDM electronics:
Преди много ме радваше, много ми беше забавно моя комунизъм.  :)
Защо неолиберални хамстери  :D спряхте да ми вменявате комунистическата идеология, трябва ли да си сложа портрета на Ленин, за да ме радвате отново?  :D

Начи липсва ми....  :)
Най-интересен беше пазача на монтанския ВЕЦ - будиста, оня със светлата душа - ореола му светил  :D. Той къде се дяна тоя човек, да не е  отишъл да търси нирвана в Тибет, изменил на семейната традиция на православието  ;), опозорил рода си и станал религиозен изотерик.  :) Иначе пък голям капиталист и той, като Горелката - двамата трупат капитали от минимални трудови възнаграждения.  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия