Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни радва...
VITAN:
Това, кой под какъв флаг плава, никак не влияе на хуситите, да знаят кой от къде за къде е тръгнал !!
Медицински факт. Но няма да си губя времето с теб.
Ииии, ингилизите загубиха кокошка, която снася златни яйца.
Сити-то 'рани ингилизите.
А ивъл рашънс си застраховат... у себе си.
Държавната руска гаранция/застраховка се приема от всички адекватни.
Михаил Кузмов:
Ха! Ха! Адекватни! Изкърти ми мивката!
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юни 26, 2024, 01:09:58 pm ---Съкращението не е за държава... да та светна :)
--- Край на цитат ---
Яя.а..a да видим, дали хуситите не знаят какво плава, дори да е под чужд флаг? Справки видеото:
https://rutube.ru/video/33bc0557e09b15f06f94c91563e2d621/
Хуситы не шутят: Почему русский уголь попал под прицел в Красном море?
VITAN:
Е те амуджите в Йемен развили блестяща инженерна школа!
Ошамарили израелският град Хайфа с крилати ракети.
Аве... там... дядя Вова не беше ли рекъл наскоро нещо?!
Да не се бутат наглосаксите между шамарите!
Оо, да, скоро 2-ма кравари (cowboys) след няколко часа са на президентски дебат...
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юни 27, 2024, 10:53:20 pm ---Ошамарили израелският град Хайфа с крилати ракети.
--- Край на цитат ---
Баца, що не гледаш какво е долетяло до Родкинския химически завод - оня де е в Тверската губерния, на 200 км северно от Москва, а ми обясняваш за някакви хусити и амуджити в Йемен?
Що не ни осведоми своевременно за касапницата в Дагестан? Или това си е ежедневие в Мухонасранск?
Едни чалмари ошамарили други чалмари... това ли е постижението, или от това трябва да се срамувам?
Като долети нещо до Балтимор или Чикаго, или поне до Хаваите или Аляска - тогава пиши пак да се похвалиш... мультики ще ми показва и приказки от Шехерезада (оная от блатата с крокодилите) ще ми пуска...
И дори и тъпите амуджи не карат Лада Нива или УАЗ Патриот - забелязваш ли? :) Яхнали са идеологически ненавистните Джипове и Тойоти...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия