Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни радва...
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 02, 2024, 10:50:48 am ---https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/ivelin-mihaylov-nikolay-markov-iska-da-me-unishtozhi Когато човек не е добре с главата се случват и такива работи!
--- Край на цитат ---
Пак ще ти го кажа:
Възрастен си, то аз съм, а ти направо дърт, но не си особено умен. :)
"По делата ще ги познаете" :D
Ивелин Михайлов е млад мъж и постигнал толкова много, че на тебе 100 реинкарнации няма да са ти достатъчни да придобиеш неговия опит и знания. :)
Да даваш оценка на хора, които са светлинни години напред, да казваш, че главата не ги слушала, щото всичко дето казват е истина, показва, че си тъпа система. :)
Т.н. "полковник" е имал досег с разузнаването, колкото чистачката на кенефите в поделението. Дори е нямал пари за едно кафе, като е ходил при Ивелин. :)
Храни куче да те лае. Въшката като се наяде, излиза на челото.
Ама тая въшка се насра. :)
https://www.youtube.com/v/K-lrGfIGi_s
EDM electronics:
Кузмооов, Кузмов......хич та няма, да знаеш, хич.... :)
Ти без да знаеш взимаш участия и се излагаш. Пред мен нямаш никакъв респект на по-възрастен и опитен.
„След предаването полк. Марков ме дръпна до едни коневръзчета. При което ми беше казано, че има предложение, в което ние можем да поемем някакво министерство, можем да покажем какво можем да работи. Каза ни се, че ж.п. транспорта, ако подкрепим някакво правителство, същевременно да се оправят другите проблеми, които имаме“, каза той, визирайки проблеми, с които се сблъскват хората, правещи бизнес.
„Някаква българска врътка“, коментира той.
„Изведнъж ние имахме решение на проблемите срещу подкрепата на нашата парламентарна група“, посочи Михайлов.
„Аз му казах: полковник, ние сме обещали на хората други неща. Не можем да оправим дадено нещо в една потъваща държава. Полковника не каза нищо, но ми се стори, че има някакво разколебаване. Затова реших да направим един молебен, в който всички хора да дадем обети пред Бог“, разказа той.
На 19 ние ходихме в Доспат, за да се запознаем с един случай на хора, които ги тормозят. На връщане от Доспат на мен ми се обаждат и ми казват: „Така или иначе трябва да подкрепите правителство с ГЕРБ и ДПС, иначе ще има компромати, които ще излязат“. Аз казах: вижте какво, когато съм призовал хората да гласуват за нас, аз не съм им казал какъв е моят личен интерес в цялата работа. Пускайте тези компромати и да действаме. Обаждам се на полковника, казвам: полковник, ако някой те изнудва, да не се поддаваш, сега ще направим едно изявление да ги разобличим. Полковника ми казва: „Не, недей, изчакай да се видим в Чирпан“, разкри още Михайлов.
https://blitz.bg/politika/ivelin-mikhaylov-potrese-s-novo-20-markov-go-rital-vv-video_news1026621.html
Срещата в Чирпан е била в деня на клетвата на депутатите, за която председателят на парламентарната група нас „Величие“ Николай Марков закъсня. Като пристигнал, Марков изглеждал притеснен.
„Знам, че един, когато се уплаши, е по-лабилен. Затова нарочно изцепих нещата, че са ни заплашвали, като през това време полковника ме риташе отдолу да не го казвам. Но аз продължих“, обясни Михайлов.
Михаил Кузмов:
ЕДМчо, пак не вдяна за какво иде реч! Ама простено ти е! Вътрешната злоба ти пречи на главата!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 02, 2024, 11:27:12 am ---ЕДМчо, пак не вдяна за какво иде реч! Ама простено ти е! Вътрешната злоба ти пречи на главата!
--- Край на цитат ---
Забелязал съм те отдавна, нямаш елементарната способност да се изразяваш.
Когато пишеш, пиши така, че другите да те разберат, защото нямаме антени на главите и не знаем в действителност, какво мислиш. Нещата ги разбираме буквално.
Две изречения на кръст не можеш да вържеш, не си ли ходил на училище, комунистите не положиха ли усилия да те образоват?
Как да ти дадат дори научна степен бакалавар, как?
А иначе злобарчето си ти. :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 02, 2024, 11:39:22 am ---Как да ти дадат дори научна степен бакалавар, как?
--- Край на цитат ---
И аз това се чудя... как са ти я дали... дори не знаеш как се пише тая дума :)
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 02, 2024, 09:49:13 am ---Чудя се, как някой, който не е постигнал нищо в живота си - ни образование, ни капитал в материални активи, дори едно жилище не е успял да съгради за семейството си, и добре, че баща му, го е осигурил с такова, дори един един свестен ремонт на подареното не е можел да направи - гледам каква стара дограма и какви интериорни врати боядисани с четка с блажна боя ;D /мизерия/, още от времето на "комунизма" ;D, така както "тати" ги е харизал :D,
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия