Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни радва...
Михаил Кузмов:
Добре де! Според теб за кой от двамата, написах "не е добре с главата"? Ще се изясня. При всички случаи не е за Ивелин. Аз тази самозван полковник го чета отдавна. Той беше уволнен от ДАНС като подполковник, и как е станал полковник не ми е ясно! На теб може би! И от тогава той злобее срещу държавата! Започна по скромно но очевидно се взе на сериозно като стана депутат и реши да оправя нещата. Проблема в главата му ескалира! Изцепи се във fb че снасял на Русия за български доставки на оръжие за Украйна! Ако това е вярно, мисля че вече е разследван. Впрочем Боец сезира Данс, четох! Ето ти и това което постнах! Много медии го тиражират. Ще трябва да е вярно че иска главата на Ивелин! Та така! Ти го харесваш нали?
VITAN:
Когато са ти промили мозъка, то вероятно е завинаги.
В Украйна има още, които са уверени, че ще им дават евро, долари, а те само ще ходят по света да ги харчат:
https://rutube.ru/video/639a748a52224c82f06dab24cf323e48/
"Будут евро, будут доллары!" Бред украинских фантазеров зашкаливает
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 02, 2024, 02:58:21 pm --- Ти го харесваш нали?
--- Край на цитат ---
Тебе не те харесвам :) - твоите роднини или идеологически съмишленици по време на фашизма пребиха баба ми от бой и и въртяха горещи кибритени клечки под ноктите с ръждив керпиден. Ти си този - наследникът, който ще плаща тези грехове. Ама така си ги плащал, че лошите комунисти, като баба ми, ти дали работа в научен институт без нужния образователен ценз, плащали ти незаслужено възнаграждение, превишаващо многократното средна за страната зарплата и си лапал :) големите киФтаци в стола на института, в компанията не теоретика-изобретател Сараъргойчев. :D
"Полковника" още преди 4-5 г. ми казаха някои истини за него /парашутист при военните по комунистическа линия, също като началника Тиква/, но аз ги игнорирах, защото приказваше така, както аз мисля. Говореше много добре на строя на болшинството хора в тази държава, като мен, които искат смяна на статуквото. Оказа се, че този много бързо обърна палачинката, по-бързо от редник Копейкин, който е на пряко подчинение на генерал Тиква, той пък на генералисимус - Посолоството.
Реално в България няма опозиция и никога не е имало. Властта е еднопартийна, но с различни имена и театър на демокрация. Има и свестни хора, има и хора, които няма да са корумпирани, но те пък не им се влиза в лайната на властта и корупцията.
Рано или късно обаче нещата ще се променят - аз съм оптимист.
Поне виждаме във форума, че има такава надежда.
Аз гарантирам тук във форума, че неолибералната демократична проамериканска чума, няма да вземе връх. Ще стрича сакъза на всеки либерал :), дръзнал да превърне форума в национална проамериканска, неофашискка - холенска, пролибирална, лъжедамократична, проджендърска медия.
Опичай си акъла Кузмов. :)
Ще доловя всеки твой опит, да тръгнеш с кирката, да събаряш Альоша. :) Аз ще съм там. ;)
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 02, 2024, 03:18:37 pm ---"Будут евро, будут доллары!" Бред украинских фантазеров зашкаливает
--- Край на цитат ---
Ти сляп ли си че не виждаш че дори в момента в Украйна се изливат реки от евро и долари...
В момента в който тая простотия свърши по един или друг начин Украйна ще влезе в ЕС и всеки украинец ще може да пътува къдетоси поиска - точно както аз и ти можем.
За разлика от ... сещаш се от кой. И ония сещаш се кои ще продължават да висят за визи в посолствата и ще им тарашат колите на всяка граница - в продължение на десетилетия. Ще си носят парите в пояса кат бай Ганя, щот банковите им карти няма да се признават никъде освен при картофопроизводителя.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юли 02, 2024, 04:29:19 pm ---Ти сляп ли си че не виждаш че дори в момента в Украйна се изливат реки от евро и долари...
--- Край на цитат ---
2014 г. Майдана.
--- Цитат на: juliang в Юли 02, 2024, 04:29:19 pm ---В момента в който тая простотия свърши по един или друг начин Украйна ще влезе в ЕС и всеки украинец ще може да пътува къдетоси поиска - точно както аз и ти можем.
--- Край на цитат ---
2024 г. около Майдана...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия