Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни радва...
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Юли 09, 2024, 05:08:30 pm ---Тоя път има доста ясно видео. Трудно ще се сбърка профила на ракетата.
Ракета "Кинжал":
AIM 120:
--- Край на цитат ---
Т'ва либерастите лъжата я имат за спорт :) Пепи казва, че ракетата ударила болницата в Киев била Кинжал. Имал вика много ясно видео, но тук не го показва.
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 09, 2024, 06:03:50 pm ---Детската болница в Киев е поразена с директен удар от руска крилата ракета Х-101
https://f7td5.app.goo.gl/HT4uLA
Изпратено чрез @upday Ето още неграмотици с подробности!
--- Край на цитат ---
Мими обяснява, че ударът бил от ракета Х-101. Това е крилата ракета с много големи и красиви крила, които не се виждат на ясния видеоклип качен от Пепи. А забравих, той не го е постнал тук :) Е аз ще го направя, може да го гледате на скорост 0,25.
https://x.com/BowesChay/status/1810318379921875224/video/1
Ето и снимка на самата ракета Х-101
https://sobitie.com.ua/voyna/voroh-vdaryv-po-dnipru-raketamy-kh-101-chotyry-z-nykh-buly-zbyti-sylamy-ppo-255821/
На снимката до клипа се вижда сравнение между кадър от клипа и ПВО ракета NASAMS. Е кой от двамата либерасти е прав???
А според мен никаква ракета не е имало, както твърдяха укронацистите докато обстрелваха Донец и Луганск дълги години наред... просто бил гръмнал климатик :) И след това се хилеха ехидно :) Е и аз ще кажа: Голяма болница, голям климатик и воаля голям взрив :) А докажете ми, че не съм прав :)
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 09, 2024, 05:50:59 pm ---Абе неграмотник, я изследвай ролята на USA в цялата тая работа!
Не работя безработен, нямам време да ви орамотявам пропастите в знанията...
--- Край на цитат ---
В коя работа? Във ВЪТРЕШНАТА работа на Украйна ли?
Колкото и да не му харесва на гнома, Украйна може да си играе на войници с който си пожелае.
И с тая простотия де я започна сега си има цяла западна граница с НАТО, с изключение на Беларус. И всичките му съседи купуват всякакво оръжие като невидели и копаят окопи и опъват бодлива тел на границата... направо брилянтен ход... За икономическите последици от тая авантюра пък няма да отварям дума изобщо...
--- Цитат на: merlinbg в Юли 09, 2024, 06:41:38 pm --- На снимката до клипа се вижда сравнение между кадър от клипа и ПВО ракета NASAMS. Е кой от двамата либерасти е прав???
--- Край на цитат ---
Питаш чичко Гугъл каква ракета има в системата НАСАМС. Той то отговаря че там се ползват ракети AIM120. Поглеждаш данните на тази ракета, и с изненада разбираш че бойната й глава е 20 кила. Това е ЦЯЛАТА бойна глава, вкл осколките които би трябвало да засегнат въздушната цел, за която е предназначена.
След туй се връщаш тук и обясняваш на всички че можеш да събориш сграда с бойна глава 20 килограма предназначена за борба със самолети. И всички групово почваме да се смеем...
--- Цитат на: merlinbg в Юли 09, 2024, 06:41:38 pm --- А според мен никаква ракета не е имало, както твърдяха укронацистите докато обстрелваха Донец и Луганск дълги години наред... просто бил гръмнал климатик :) И след това се хилеха ехидно :) Е и аз ще кажа: Голяма болница, голям климатик и воаля голям взрив :) А докажете ми, че не съм прав :)
--- Край на цитат ---
Никой нищо няма да доказва. кадриет се въртят по телевизиите по целия свят, и хората не си задават въпроси. Или си мислиш че пропагандата работи само от едната страна на фронта?
Няма чак толкова независим съд никъде по света. Ще докарата джуджето до статуса на Осама Бин Ладен, Саддам Хюсейн, Милошевич, Кадафи и който там още се сетиш, независимо какво е направил или не е направил.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юли 09, 2024, 06:47:56 pm ---В коя работа? Във ВЪТРЕШНАТА работа на Украйна ли?
--- Край на цитат ---
Доо всички либерасти, сороспии, ибрикчии, полезни и безполезни идиоти.
USA са тия, които основно настояваха Украйна (устремена към еврогейските ценности) да предаде всичкото си ядрено оръжие на Русия.
Доказуем медицински факт (но не от/за дебили).
За другото нямам време, а и не намирам смисъл...
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 09, 2024, 07:56:21 pm ---Доо всички либерасти, сороспии, ибрикчии, полезни и безполезни идиоти.
USA са тия, които основно настояваха Украйна (устремена към еврогейските ценности) да предаде всичкото си ядрено оръжие на Русия.
--- Край на цитат ---
А с'я жужето какво настоява? Некви си там 4-5-6 области от Украйна да му бъдат предадени...
Щеше да е много интересно ако Украйна все пак си беше оставила ядреното оръжие - дали щеше да е толкоз ербап гнома? :)
miromad:
Ето малко информация, различна от мейнстрийма:
Длина ракеты AIM-120 составляет 366 см, диаметр 17,8 см, а соотношение длины к диаметру 1/20,6. У Х-101 эти параметры составляют 745 см, 74,2 см, соотношение 1/10, у Х-55 588 см, 51,4 см, соотношение 1/11,4 соответственно. На скриншоте с видео прилёта отчётливо видно, что даже несмотря на съёмку под углом, не ровно в боковой проекции, длина ракеты превышает её диаметр более чем в 15 раз.
К косвенным подтверждениям также можно отнести и отсутствие характерного звука двигателей российской ракеты (свист на втором видео присутствует, но он отличается от того, какой был бы в случае прилёта Х-101), и прилёт боеприпаса с западной стороны.
Ето ги и видеата:
Детската болница
https://vimeo.com/981529216
Завод "Артем"
https://vimeo.com/981529288
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия