Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни радва...
VITAN:
Колеги, опитвате се да влизате в шизо-филм.
1. Двамцата обичали руснаците. Почти русофили.
2. Ноооо, Русия твори зло. Е щото винаги Русия е зла! Затова.
3. Иначе руснаците били добри...
Е, подобно правят янките в техническата сфера: шизофрения, какая-то :D 8)
https://www.youtube.com/v/B9zKFXKGjQ4
Как школьный учебник обломал Пентагон: США попытались переиграть историю и сели в лужу!
VITAN:
Понеже сайта тук провайдърите го блокват, просто цитирам:
В результате ракетных ударов по военным и работающим на ВСУ промышленным объектам в украинской столице уничтожен подземный пункт управления формированиями киевского режима. Об этом информирует Telegram-канал "Месть доброй воли".
Подробности пока неизвестны, но, как обычно бывает, информация такого рода все равно просачивается в социальные сети. Не исключено, что на этом объекте были иностранные советники, координирующие действия с НАТО и помогающие управлять войсками.
Кроме того, был поражен производивший различные ракетные вооружения и боеприпасы завод "Артем".
Досталось поставленным норвежской стороной зенитным ракетным комплексам NASAMS, а это пусковые установки, радиолокационные станции, расчеты и осуществляющие охрану подразделения. Также противник лишился одного радара ЗРК MIM-104 Patriot.
Это только краткий перечень уничтоженного в минувший понедельник. В то же время официальный представитель МИД России Марии Захарова сообщила, что в детскую больницу "Охматдет" в Киеве попала ракета ЗРК NASAMS, выпущенная украинской стороной.
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Юли 09, 2024, 06:47:56 pm ---В коя работа? Във ВЪТРЕШНАТА работа на Украйна ли?
Колкото и да не му харесва на гнома, Украйна може да си играе на войници с който си пожелае.
И с тая простотия де я започна сега си има цяла западна граница с НАТО, с изключение на Беларус. И всичките му съседи купуват всякакво оръжие като невидели и копаят окопи и опъват бодлива тел на границата... направо брилянтен ход... За икономическите последици от тая авантюра пък няма да отварям дума изобщо...
--- Край на цитат ---
Давай другарю виден икономист, обясни на нас простите икономическите последици... преди време твърдеше, че долара станал 200 рубли, а сега колко 300, 500... колко? Аааа сетих се, ти ми говориш за икономическите последици в Германия ли? Е да, лошо за локомотива на Обединена Европа, остана без ресурси, без енергетика, без заводи, без икономика... абе на чист френски... ПЛОХО :)
--- Цитат на: juliang в Юли 09, 2024, 06:47:56 pm ---Питаш чичко Гугъл каква ракета има в системата НАСАМС. Той то отговаря че там се ползват ракети AIM120. Поглеждаш данните на тази ракета, и с изненада разбираш че бойната й глава е 20 кила. Това е ЦЯЛАТА бойна глава, вкл осколките които би трябвало да засегнат въздушната цел, за която е предназначена.
След туй се връщаш тук и обясняваш на всички че можеш да събориш сграда с бойна глава 20 килограма предназначена за борба със самолети. И всички групово почваме да се смеем...
--- Край на цитат ---
Е вече от виден икономист скачаш направо в ролята на виден специалист по взривни в-ва :) Специалист по всичко си Пепиии... признавам ти го. Аз никога и никъде не съм твърдял каква е била ракетата, която се е изсипала над детската болница в Киев (моето предположение ще го прочетеш пак по-надолу). Вие с Мими влязохте в задочен спор, ти твърдиш, че е Кинжал, а той че е Х-101... така ли е или бъркам??? Още ли твърдиш, че Кинжал е ударил болницата? Ще му обяснош ли че греши с неговото твърдение, че е Х-101???
Продължавам аз да си гледам ето тая снимка, и някак си не виждам нито силуета на Кинжала, нито на Х-101:
На мен все повече ми заприличва на ракета дето е някакво си западно производство... благодарение на подсказката ти, че може да е AIM120. Абе силуета много прилича, като наистина да е тва АИМ-че... ти как мислиш? И ся идва важния въопрос, как тия дяволи Руснаците са преоблекли Кинжала да прилича страшно много на AIM120??? Е те това не мога да си обясня... осветли ме по тоя въпрос и почвай да се лензиш, а може и да го правите групово с Мими (говоря за смеха, а не за това което си помисли мръснико) ;)
Аз продължавам да твърдя, че никакви ракети не е имало, а просто е гръмнал климатик. Повтарям за по-слабо надарените... голяма болница, голям климатик, голямо БУМ :) Схвана ли го??? Ся ти на видеоклипове и телевизии ли ще вярваш или на мен :) От 2014 година насам що климатици се взривиха в Донецк и Луганск по думите на уконацистите, и цял западен свят им вярваше, а ти не искаш да ми вярваш. Тва климатика е свято нещо, не може туку-така да не се вярва, казано на чист френски "Это вам не хухры-мухры" :D Другите ти простотии не виждам смисъл да ги обсъждам.
Давай сега смей се!!!
juliang:
Играта се казва "открийте 10-те разлики":
Отново питам - някой продължава да твърди, че част от сградата може да се срути така от 20 килограма бойна глава на зенитна ракета? Това горе-долу е количеството експлозив в един 155 милиметров снаряд, ако някой не е наясно.
И къде са следите от осколките, защото смисъла на зенитната ракета е именно в отделянето на огромно количество осколки, а не във взривната вълна? Проклетия ламаринен покрив няма нито една дупка по него...
И малко повече кадри от мястото, и малко размисли на "говорещи глави" за тези, които ги мързи (или нямат капацитета) сами да мислят...
https://www.youtube.com/v/AuuI2jBfElg
И за тези, които могат да си правят изводите самички - само кадри, без приказки на "експерти":
https://www.youtube.com/v/ypx-sJ_iWgE
Ksurnev:
Точно така трябва да пишат Правоверните ЕНИЧАРИ.
400 кг. тротилов еквивалент, какво щеше да остане от сградата??? НИЩО!!!
Питах нещо за гайдата, ноооо...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия