Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни радва...
VITAN:
В момента жонглирам с данни на FED и други държавни ангенции на САЩ.
Зачетох само 1-вата реч.
Напомни ми трибуната на ЦК на КПСС.
У лево...
Разбира се, ако смъкнеш розовите очилца и престанеш да шмъркаш, светлият непрестанен възход изглежда така:
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 15, 2024, 03:18:50 pm ---В момента жонглирам с данни на FED и други държавни ангенции на САЩ.
--- Край на цитат ---
Аз виждам само как жонглираш с ПолитРусия... ма то жонглиране само с една бухалка не е много интересно за публиката, да знаеш :)
--- Цитат на: VITAN в Юли 15, 2024, 03:18:50 pm ---Напомни ми трибуната на ЦК на КПСС.
У лево...
--- Край на цитат ---
А ти какво очакваш да чуеш? За преизпълнение на бюджета с 500 милиарда рубли ли? :)
--- Цитат на: VITAN в Юли 15, 2024, 03:18:50 pm ---Разбира се, ако смъкнеш розовите очилца и престанеш да шмъркаш, светлият непрестанен възход изглежда така:
--- Край на цитат ---
Кат свършат рационалните приказки, почваме да питаме "А вие що си биете негрите?"... още като бях малък това беше виц, представи си колко не върви вече...
h2motor:
Сащ бяха на 2 инча растояние от гражданска война преди 2 дни вече щеше да е почнала. Там ситуацията от управлението на Байдън е влошена силно. Той понеже е дементен и не се усеща какво причини на хората там, ако не беше сигурно би се ужасил от себе си.
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Юли 15, 2024, 04:37:39 pm ---Сащ бяха на 2 инча растояние от гражданска война преди 2 дни вече щеше да е почнала.
--- Край на цитат ---
За разлика от една друга държава в САЩ ако застрелеш президента, не започва автоматично гражданска война. Реално на всеки 20 години там има или убийство, или покушение срещу президент, а гражданска война не е имало от над 200 години.
А това е така защото хората им е пределно ясно че от президента не зависи кой-знае колко в една силно федерална дъжава. Всеки щат си има губернатор, има си собствена конституция, собствени шерифи, трупъри, полицаи... дори и да стане някаква патаклама тя ще си остане на местно ниво. А и когато броя на оръжията е много повече от броя на населението, на всички е пределно ясно че е изключително опасно да правиш нещо малко по-мащабно.
EDM electronics:
Най-доброто видео правено някога! 100% вярно
На всички политически и идеологически съмишленици препоръчвам това видео на д-р Пасков и подкрепям всяка една дума, която казва по отношение на "лудия" Ивелин и соца. Няма да съжалявате. А Горелката газ ще пикае от видеото. Тежки времена идват за такива, като него. :)
https://www.youtube.com/v/Sh9csAUTgxc
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия