Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни радва...
Михаил Кузмов:
Коце, отваряй темата "пишкомер"! Вече имаме първи данни за попълване. цитат:
Не съм над 100 кг, а съм точно 90 кг. Корем нямам, имам малко мазнини само около талията. Талия 90 см, гръден кош 130 см, бицепс 44 см. край на цитата
Прибави и снимка. Остава само размера на пениса!
merlinbg:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 23, 2024, 06:12:48 pm ---Коце, отваряй темата "пишкомер"! Вече имаме първи данни за попълване. цитат:
Не съм над 100 кг, а съм точно 90 кг. Корем нямам, имам малко мазнини само около талията. Талия 90 см, гръден кош 130 см, бицепс 44 см. край на цитата
Прибави и снимка. Остава само размера на пениса!
--- Край на цитат ---
Мнооого остроумно!!! Сам ли го измисли или ти помогнаха? Надявам се да не е било просто изблик на свръхЕнтелЕгентност :)
Виждам, че с Пепи много ви влече към пишки и членове... чак сте ми съмнителни двамцата :) Да не би да сте си ги мерили вече :) А може би сте гей двойка!?! Мими и Пепи... отива ви :) Гей-дружинка "Боровинка" :)
Михаил Кузмов:
Мерилинчо, информирай се първо и тогава пиши! Явно не помниш, или не четеш форума! Ако иска ,Коцето сам да ти обясни!
merlinbg:
Казвам, показвам, доказвам... "merlinbg" и "Мерилинчо". И ти ми каваш нещо ча четенто? Явно имаш проблем или с входно-изходните устройства и това означава, че Кирил и Методий не са ти идвали на гости. Или имаш проблем с процесора и тогава ти трябва посещение при лекар (не говоря за психолог, а за другия лекар) за поставяне на диагноза и своевременно лечение.
Радвам се, че за другото което съм написал нямаш претенции, явно съм близко до истината. Също така се радвам, че проведохме много ползотворен разговор, за което Благодаря!!!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Май 23, 2024, 03:37:27 pm ---Президент Владимир Путин подписал указ о специальном порядке компенсации ущерба, причинённого России и Центробанку в связи с недружественными действиями США.
Путин разрешил использовать имущество США для компенсации нанесённого ущерба
--- Край на цитат ---
И какво ще отнеме? Сградата на посолството на САЩ ли? Щот то друго не остана.
И продължаваш да не правиш разлика между имущество на държавата САЩ и имущество на частни компании със седалище в САЩ. Моля те, кажи ми какво правителствено имущество има САЩ на територията на Русия?
И във връзка с това... ЕС и САЩ решиха лихвите и другите доходи от запорираните активи на Русия да отиват за подпомагане на Украйна.
--- Цитат на: VITAN в Май 23, 2024, 03:37:27 pm ---https://rutube.ru/video/14e7c520791a0d2fed3b4ec23ecc742e/
«Москвич» перешёл на полный цикл производства
--- Край на цитат ---
Колкото "Аурус"-а ли?
И да минеш на някакъв цикъл на поточна линия на Рено, с роботи на АББ и Кука... хич не е за хвалене :)
А, да... чух че и Волгата я възкресяват из мъртвите. Малко с дръпнати очички, но иначе ще е руска... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия