Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни радва...

<< < (13/77) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 23, 2024, 06:12:48 pm ---Прибави и снимка. Остава само размера на пениса!

--- Край на цитат ---

Ф45, L21   :)  ;)  :D

Михаил Кузмов:
Хмъъъъ! Нещо недоумявам!

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 24, 2024, 07:07:09 am ---Хмъъъъ! Нещо недоумявам!

--- Край на цитат ---

Кузмов,
ти беше най-големия църкалник във форума, че тъпаци, като мен пишели в тази тема. Хайде да дадеш личен пример по техническите теми и стига си се занимавал с размерите на мъжкото ми достойнство.  :)

merlinbg:
    Порция хумор за края на петъчния ден!!! За вашето добро настроение ще се погрижи Управляващия на силите на световния жандарм, Главнокомадващия на първата по сила армия в света, Президента на Кравария, Самият той... Джоооо Байдъъъън :) Видеото е кратко, но сладко... приятно гледане :)

https://t.me/sanya_florida/17575

А това са мислите му:
      "Как все сложно... Что это? А это кто? Наверное, надо руку пожать. Так что дальше. Не помню. О! Медаль! Мне наверное... Взять ее? Возьму! 😂"
     Т'ва деменцията е опасно нещо, и не забравяйте, че в ръцете на тоя е ядрения бутон на САЩ!!! Надявам се, че няма да се заиграе и с него :)

Михаил Кузмов:
Виж сега! Ти си човека с двете магистратури. Аз нямам нито една. Да говорим за случая. Принципно! Правилно ли си написал размерите? Или по точно, в каква дименсия са размерите? Ако са в мм, фи45 добре, клони към магарешки! Но L 21 едва ще се вижда бе човек! Ако са в см пък L е добре но с фи къде отиваме?     Ако мислиш че принципно съм прав, да приключим! 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия