Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни радва...

<< < (15/77) > >>

Михаил Кузмов:

--- Цитат на: VITAN в Май 24, 2024, 10:09:40 pm ---Пенсионери, сър!

--- Край на цитат ---

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 25, 2024, 04:47:42 pm ---Пенсионери, сър!
--- Край на цитат ---
Так точно, сэр!

С едно уточнение. Селските пенсионери ми е ясно колко блъскат.
Ообаче за градските! Стой та гледай!
От ремонта на банята ми остана малко материал и рекох да побутна туй-онуй по общите части. И ми се изръсиха няколко пенсии, които да ми обясняват какво трябва да се направи.
А, че общата работа я вършим работещите, а те само си живуркат животеца и грам не искат работа да побутнат - яй, че цензурните ми думи свършиха!

Нищо де, скоро и вие ще си спомните много неща.
Я как кокаинисимус Зеленски започна да си спомня руският език и да говори на него!
Още има да видите, но не забравяйте да трупате стратегически резерви - от какво, вече ви казах...

https://rutube.ru/video/fb21b0958a123d2ece6f45d95c072ef6/
Украинский фронт - жесть в Харькове. Провокация в Армавире. Зеленский - узурпатор власти.

Михаил Кузмов:
Е откога преминахте на СЪР с електроникс? Те така си казват ония омразните! Витанчо, ако не е тайна каква бричка караш? Не е руска нали?

VITAN:
1. Деде, лягай си.

2. Какво карам не те вълнува, а мисля вече съм писал. Кой чел, чел.

3. Това със думата сър е перефразиране на един виц.

4. Ако не си загрял - късно е. Виж точка 1.

juliang:

--- Цитат на: Ksurnev в Май 25, 2024, 10:21:11 am ---БОМБАНДИРАНИ ДЪРЖАВИ от САЩ след Втората световна война:

--- Край на цитат ---
Я ми кажи що бомбардираха Югославия? Може би щот нещо едни югославяни не успяха да се разберат с други югославяни кой е поюгославянин? Някаква аналогия с Украйна да виждаш? Обаче ватенките са освободители и защитници, докато САЩ са агресори...
Да ви имам двойните стандарти.
Да ти припомням ли защо Ирак отнесе шамарите? Чий го търсеше в Кувейт?
Аре да не продължавам, че нещата ще станат миризливи...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия