Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни радва...

<< < (20/77) > >>

Михаил Кузмов:
Ъхъъъъ! Значи мими, пепи, може! Мерилинчо не може! Правилник казваш? За кого?

merlinbg:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 27, 2024, 01:46:32 pm ---Ъхъъъъ! Значи мими, пепи, може! Мерилинчо не може! Правилник казваш? За кого?

--- Край на цитат ---

Чукчи писател, чукчи не читател!!! Прочете ли кога съм го писал това? 2022г. На осми август две хиляди и двадесет и втора година в 7 и 52 следобяд... 19:52 по-точно.

--- Цитат на: merlinbg в Май 26, 2024, 07:15:08 pm --- 
     А колкото до това в какво се е превърнал форума съм писал още през далечната 2022г

"Активен merlinbg
Специалист
Активен
Публикации: 247
Профил Ел. поща Лично съобщение (Активен)

Re: Малко нецензурирана история...
« Отговор #178 -: Август 08, 2022, 07:52:05 pm »
   Виждам, че в този форум атмосферата е малко преди точката на самозапалване!!! Затова мисля да поохладя страстите малко, като ви цитирам един от първите постове тук написан от "mzk":

Наявам се и всички да помнят, че има правила на форума, който ги е позабравил, нека ги прочете отново ;)"

--- Край на цитат ---

Иначе може, всичко може през 2024г. Сега доволен ли си???

EDM electronics:
Цитат на Михаил Кузмов:  :D

Гледам форума, гледам, все едни и същи, все едно и също, нещастници някакви  :D си пишат един на друг! Останете със здраве!

https://mazeto.net/index.php/topic,11425.msg137626.html#msg137626

Михаил Кузмов:
Да СЪР EDM electroniks, такова беше впечатлението ми когато се върнах от едно място. Писах че там съм бачкал, но ВИЕ съчинихте, чистене на кенефи! Помните ли? Сега да ВИ кажа, кенефите там са приятно място, влизаш, ухае приятно, излизаш, сами се почистват! Хората са спокойни, любезни, усмихнати. Никой не ти измисля че си от гестапо, че ходиш с оловни обувки, че си мими, че си с фашистко минало, че си сороспия, полезен идиот и още и още тукашни....! Да тези неща може да бъдат съчинени само тук в този форум, от хора които вероятно нещо им пречи, защото по неизвестни причини не се чувстват особено щастливи!

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 27, 2024, 07:25:49 pm ---...че си сороспия, полезен идиот и още и още тукашни....!
--- Край на цитат ---
А, има и по-необятна категория: безполезен.

Напоследък все по-търсена и упражнявана.

Под сороспия не попадаш и да искаш.
Там, ако си безполезен в категорията: агенти на влияние - кинти не наливат.

Апропо, тази тема съм я отворил за друго....

P.s.
Обсъжда се България да внася работна ръка от Индия. Индия е изразила готовност за подписване на споразумение с България в областта на трудовата миграция.

Деде, тия са полезни. Учи се! Да имаш сума маали безполезни и да трупаш още!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия