Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.

Отрицателен капацитет

<< < (2/6) > >>

juliang:

--- Цитат на: Номак в Септември 08, 2024, 07:21:21 pm ---Цензура има при изкуствения..но за моя изненада темата има интерес..

--- Край на цитат ---
Пикси, разбираш ли какво имах предвид като ти говорих за мъжете с черни шлифери... :)

Номак:
Изглежда че въпросната технология разсейва енергията ,като по този начин прави веригата по икономична и качествена(не загрява)

epwpixieq-1:

--- Цитат на: Номак в Септември 11, 2024, 04:48:13 pm ---Изглежда че въпросната технология разсейва енергията ,като по този начин прави веригата по икономична и качествена(не загрява)

--- Край на цитат ---
Номак замислсете се какво пишете, "въпросната технология разсейва енергията" което автоматически означава че енергията не се прилага там където принципно е необходима, това е смисъла на "разсейване". Когато една технология разсейва енергия ( предполагаемо повече от други технологии ) как тя е по-икономична   :o Разбирате ли каква обърканост има във съжденията ви.

--- Цитат на: Bat_Vanko в Септември 08, 2024, 06:40:56 pm ---AI-то ще открие свободната енергия.

--- Край на цитат ---
Абсолютно съм сигурен че може да я открие само да го тренирам с определен сет от база данни, който дефинират "отговарящите" AI матрици, и веднага даже ще ми даде отговор на въпроса как да си "приземя" Слънцето в двора и така да си имам собствен фюжън реактор  ;D

Номак:
А енергията като мине през консуматора и се забие в отрицателния полюс караща батерията (генератора)да грее -по ли е добре?

Михаил Кузмов:
Искаш да кажеш че тока ще тече от минус към плюс! И няма проблем!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия