Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Как се измерва биполое и неговото значение ?

<< < (3/3)

Радико:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Август 11, 2025, 08:34:49 pm ---Замервал съм електрическо поле което е "видимо" както при растенията така и при животните с много елементарен но въпреки това много чуствителен самоделан апарат. Това е апарата с който бях моделирал: http://amasci.com/emotor/chargdet.html
Има възможности да се направи и по "прецизна" версия но не съм се задълбавал в тази насока:
https://www.instructables.com/DIY-ULTRA-SENSITIVE-Arduino-EMF-Electromagnetic-Fi/

С този "апарат", при положение че така може да се нарече, се засича как диелектриците акумулират силно електрично поле около тях.

--- Край на цитат ---
Интересни джаджи които могат да влезнат в употреба, но за съвсем други неща. За биополето са необходими уреди работещи на много по висока честота.

ELPUNTO:

rumen21 привет, това са въпроси които ти си задал във Форума преди около седмица.
Виждам , че НЯМА отговор на тези въпроси , т.е. НЯМА знаещи по въпроса за биополето.

--- Цитат на: rumen21 в Август 08, 2025, 02:19:18 pm ---Моля да споделите ако имате надеждна информация :

1. Как се измерва биополе и в какви мерни единици.
2. Как тези измервания могат да се докажат.
3. Как може стойността на биополето да се повиши.
4. Може ли човек сам да измери биополето си и да провери дали тези измервания са верни.
5. Каква е ползата от информацията за биополето.

--- Край на цитат ---

За биополето или АУРАТА на човека мога да говоря с часове , това което знам е на базата моя опит
от измерването на АУРАТА на ? няколко стотин души ? , чиято АУРА съм измерил лично.

От къде имам тази информация ? Аз съм радиестезист , занимавам се с радиестезия над 25 год.
Водя лекции и една от лекциите е "АУРА – измерване на големина , форма и цветове. Разчитане на данните от измерването"

Това което знам е натрупано с години , проверено е многократно и е достоверно.
Ако има интерес във Форума , мога да организирам ONLINE лекция за човешката АУРА.
Ако не , пиши ми на личния профил във Facebook . . . . . Valentin Hadjimitov

Поздрави   
Elpunto

Радико:
Вальо как да разбирам последната картинка?
Че едни слоеве са отворени нагоре други надолу. Така ли.
Или че се затварят "може би" някъде извън нашето полезрение.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия