Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Озонатори за битови и медицински нужди
mat:
Сега за да се върнем пак към темата, Гого, теб отдавна те чакам да се включиш тук. Ти си с доста опит с озонаторите, виждаш терзанията ни (ми) и не е зле да вземеш участие, а?
Нали това не са някакви тайни за които не искаш да говориш?
Кажи как правиш тръбичката - с искра или със разделително стъкло (коронен ефект)?
Кажи и как се справяш с нагара по среброто?
Но обясни по-подробно за да не се налага да ти задавам нови и нови въпроси.
mat:
Гого, прочел съм цялата тема която спомена (от там започнах) и тази тема прочетох и други теми, но тук за пръв път виждал толкова подробно описание от твоя страна.
Виждам че си се засегнал за това, че подложих под съмнение твойте методи, но явно не си видял, че аз подлагап под съмнение и собствените си методи, така че не съм критичен лично към теб, а като цяло. Така търся най-оптималното решение и бъди сигурен, че пак ще подложа твойте методи под съмнение докато не си ги разясня.
Още довечера ще пробвам това с тръбичката. Но от сега си задавам въпроса нормално ли е да няма искра, а тръбичката да свети? Това ме кара да си мисля, че в материала на тръбичката има метал (това вероятно е глупост, но де да знам). В техническите характеристики на един озонатор беше изрично подчертано, че материалите му са алуминий фрии. Да не би в тази тръбичка да има алуминий? Знаеш, че не малко кутии за храни са облепени с фолио за да съхраняват храната по-дълго. Ами ако и това шише е от някакъв специален материал и не е чиста пластмаса? Дали ще се повтори същия ефект ако тръбичката е стъклена? Ако да - супер, ако не...
Аз така и не можах да открия подходяща стъклена тръба.
За нагара - нямаш нагар защото нямаш искри. А въпроса е защо нямаш искри.
Та не се сърди, но става въпрос за нашето здраве и съм длъжен да подлагам всичко под съмнение.
Както вече писах подлагам под съмнение и то голямо съмнение тази история с крушката. Тя не е измислена от теб, така че не би трябвало да го приемаш лично. Какво ти е мнението? Не е ли по-добре да се направи отделно устройство за йонизация далеч по-маломощно за да работи постоянно, а с озонатора да се озонират стаите от време на време?
И за да съм максимално нагъл ще ти кажа, че хич ама хич не ми харесва това дето го правиш - дето продаваш на хората озонатори в насипно състояние. Тия хора щом са опрели до теб значи не разбират нищо от тоци. Не е майтап работа - някой ще вземе да се раздруса. И цялата работа е заради крушката която според мен не върши работа. Помисли дали не е по-добре да махнеш крушката и да продаваш само озонатори но затворени в кутия. В магазините е пълно с кутии с различни форми. Това за твое добро го казвам. Категорично нямам намерение да правя озонатори за трети лица - нито платено нито безплатно, така че не ти го казвам това за да ти направя лоша реклама, а наистина за твое добро и доброто на потребителите.
johnny_fx:
А под йонизатор аз разбирам това: http://www.bigclive.com/ioniser.htm
Висок волтаж, малък ампераж, прав ток и игли.
smsi-h:
http://www.scribd.com/doc/12255669/-
mat:
Това някаква книга за психология на озонаторите ще да е...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия