Здравейте Михаил Кузманов, благодаря ви за отзивчивостта, рядко се намират хора като вас. Да прав сте, нямам почти никакъв опит в електрониката, но поне са ми ясни основните положения, последователно и успоредно свързване, закон на ОМ и Кирхов.
Един от мотивите ми да участвам в този форум е желанието да се науча да изработвам електрически устройства, та затова се кръстих и практик. Правил съм елементарни неща, като система от траф и грец за електролизно разлагане на вода, и други дреболии, но като цяло не съм много навътре със практичната част. Виж по теорията ме бива, но сега когато и интернета е под ръка на човек, може много лесно да се изучи теорията но не и практиката. Практиката сам трябва да я изучава човек но с помоща на по опитен. Та мерака ми е да си направя такава озонираща и йонизираща система, с която да подобря параметрите на изгарянето в ДВГ. ( по нататък ще се занимая със тази част ) но за сега ми трябва първо такъв преобразувател. Инвентора към който даде линк, ще си го закупя, и чакам по нататъшни инструкции.