Разгледах всички схеми, показани в тази тема, изключвам макетите защото там не се знаее каква е схемата. Една част от схемите са най обикновени усилватели (нуждаят се от входно променливо, понякога импулсно напрежение ) , работещи в различни честотни диапазони, другата част са най-обикновени генератори, работещи в различни честотни диапазони. Всички те се нуждаят от захранваща постояннотокова електрическа мощност. На изхода се получава, променливо напрежение в най-общия случай. На какво основание твърдите, че изходната мощност е по голяма от захранващата мощност само това не разбирам, ако тук има олигофрени или е някаква лудница или е средство за психорелакс, разбирам всичко, но ако това е място за сериозни хора, изтрийте тази тема и забравете за Капанадзе, и подобните на него психоаналитици.
Почти всеки е виждал рекламата в интернет: "Марийка, от Севлиево, която досега е нямала и понятие от езици и не е знаела никакъв език, освен майчения си с нашата система за обучение овладя английския езия перфекто само за две седмици", Чете човек тази тъпня и си казва, щом простата Марийка може, та аз ли няма да мога?
Същото и с Капанадзе, човек който и грам понятие си няма от електричество започва да прави самозахранващи се (извинете, това ми звучи като самозадоволяване) електрогенератори. Гледаш тъпите му клипове и си казваш щом този неук човек може, та аз ли няма да мога и започваш да харчиш време и пари на вятъра.