Здравейте,
понеже е извън темата, няма да се разпростирам - но съм длъжен да отговоря накратко на Юлиян и Пировесо. А някои по-нови колеги може и да не знаят цялата сага
1. За руснаците няма да коментирам, това са някакви обобщения и празни приказки, които не си заслужават писането. Има гениални хора и тъпанари навсякъде - и у нас също.
2. Относно оптимизаторите ми - не съм писал скоро защото нещата тук неясно защо станаха тенденциозни и въпреки че над 20 от 25-6 души общо тогава бяха доволни /включително и Пировесо - вижте неговия пост 65 от по-долу указаната тема
/, по стара българска традиция нещата се замазаха и вървят само празни приказки с негативен тон. Анкетата междувременно беше изтрита, въпреки че бе показателна. Готов съм да направим нова, на база натрупаните досега знания и опит и ще бъде с доста по-добри резултати.
Който иска, може да се запознае с нещата ако има търпение и да си направи сам изводите:
http://mazeto.net/index.php?topic=6079.03. Работата и тестовете по това изделие се развиха за три-четири години до максимума. Продължавам да правя последния модел К3 и да монтирам на автомобили. ВАЖНО!!! Само на такива, които нямат вградена програма за блокиране на обедняването на сместа през ламбдата - има списък, уточнен в практиката с кръв, пот и псуване
На неподходящи не слагам - защото не мога да махна програмата от компа. Никой досега не може да се оплаче че е бил излъган, прецакан и т.н. защото до един месец след реален тест връщам пари за да е сигурен клиентът /има в комплекта писмена гаранция/. Това е.
4. Ефектът не е 1-2 процента, а при бензини 22-25%, при дизели след 2005-та с ламбда е 18-19%, а при обикновени газови уредби които не ползват датчиците на колата /ламбда, ноксензор и т.н./ стига до максимума от 28-30% при донастройка на предварението с ТАП или от делко, при по-старите коли. Междувременно след самонастройката на колата до час-два работа /когато се разчита на датчиците/ се качва и мощността с около 10-12%, а азотни окиси падат 6-8 пъти, видно от газоанализатор преди и след въпросните 1-2 часа каране. Ефектът се вижда и на борд-компа, а колата утихва радикално и може при малолитражки примерно на газ, да се кара на пета с 30 км/ч без да прихълцва и в дизелов режим /пускаш педала на газта и тя си върви по равното без проблем/.
5.
Ефектът не е магнитен или какъвто и да е друг познат - той е чисто скаларен, като ползва само определена част от магнитното поле + концентриращи бобини и ядро, създаващо формата на полето. Някой ден внуците ви ще го учат това от труда, който пиша в момента за
скаларната /оргонна/ полева катализа - и дано не ги е срам от дядовците им с твърдите глави.
6. Юлиане, само кажи какъв е дизела - марка, модел, година на пр-во и ако е в списъка с правилните коли /без блок. софтуер/ нямаш проблеми за един К3. Ще имаш поне литър-литър и нещо надолу - вероятно освен този от Юнака
7. За да не съм голословен, ето накратко колите с дизелов мотор след 2005-та г. пр-во, които стават за оптимизиране с К3 - Мерцедес, БМВ, Ауди /до 2015 г/, Рено /без трицилиндровото/, Пежо, Ситроен /без последните Берлинго и Си Кросъри защото имат нов софт + блокаж/, Хюндай, Тойота, Субару и още няколко по-редки.
Кои не стават - всички VW-та след 99-та г. /поколението на Голф 4 и нататък/, дъщерните Сеат и Шкода, Опел, Форд, Шевролет, Мицубиши, Мазда, някои Кии, Дачия, и още няколко по-редки
Поздрави!
ПП
Ако админите решат, да преместят постовете касаещи оптимизаторите ми в съответната тема - но всички /и на Весо и Юлиян/, не само този за да не се губи логическата връзка.