Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
EDM electronics:
От всички ноу-хау технологии, мисля тези свързани с човешкото здраве са най-важните поради факта, че по-голяма ценност от човешкият живот и здраве няма. В тази връзка машина като на д-р Райф или тази която ще представя за обсъждане по-долу се явяват изключително ценни.
Става въпрос за Детоксикатор - електронен, чрез който човешкият организъм се освобождава от натрупаните токсини в тялото с годините, следствие на неправилно водене на здравословен живот. http://albo-dimia.blogspot.com/ или
http://images.google.bg/images?gbv=2&hl=bg&sa=1&q=%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F&aq=f&oq=&start=0
Мой колега си закупи въпросното устройство, провел е няколко процедури и е изумен от количеството шлаки които излизали от него и то само за 30 мин. /една процедура/. Токсините се отделяли през краката направо във водата в легена. Миризмата която се носела от мръсната вода била отвратителна и много силна, което ясно показва че наистина става въпрос за токсини. Облекчението което почувствал върху тялото си било ясно осезаемо още от първата процедура.
Аз лично все още нямам обяснение на принципа на работа на това устройство, макар и да съм чел, че със зепер се постигал подобен ефект. Но много скоро уредът ще ми попадне в ръцете и ще го изследвам с осцилоскоп, тогава ще съм наясно с нещата.
Неудобството било, че електродите се ползвали до 20 часа и се поръчвали нови, т.е. консуматив, който трябва да се купува постоянно, но и тях ще разбера от какво толкова специално са направени.
Тези апарати се ползват в много спа центрове а така също и в клиниката на д-р Емилова във Варна.
Предлагам тази тема за обсъждане защото според мен е изключително ценна, и ако някой има повече информация за принципа на работа, за постигнати резултати, може да я сподели така, че тя да стане достояние на повече хора.
vitan:
Ааааабсолютно! Поздрави! :) Очаквам с нетърпение "обезкостяването" на принципа :) 8)
Seeker:
Уважаеми съфорумци , много внимавайте с китайските прибори! Китайците са царе на илюзията и майстори в заблудата . Прегледах даденият линк и там открих нещо което е пълна глупост - една джобна "ултразвукова пералня" на Вулкано . Същата съм я изследвал преди повече от 10 години и твърдя че е пълна глупост!!! Не че принципа е погрешен, самата изработка и устройство са пълен фалш.
Подлагайте на проверка всеки прибор , особенно сертифицираните. След като цената на чудния прибор за детоксикация е паднала от 1000 лв на 500 лв , значи със сигурност не струва повече от 50лв .
vitan:
Така е, но EDM electronics има възможността да провери за какво иде реч.
Между другото накисването на краката в леген с топла вода+малко сол също има очистващ от токсини ефект. Въпроса е "електриката" какво помага. Може би йонизацията понижава електрическия потенциал на клетъчната мембрана, която доколкото знам може да е от порядъка на kV (клетката е много малка и малък потенциал прави голяма напрегнатост на полето).
smsi-h:
Хайде стига сте спорили за безсмислени неща.
Теофилиус произвежда и продава собствен детоксикатор, комбиниран със запер и уред за производство на сребърна вода. И хич не струва 500-600 лв.
На кого предпочитате да дадете парите си? На китайците и техните препродавачи у нас ли или на Теофилиус?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия