Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

<< < (6/16) > >>

vitan:
И понеже цялото тяло не е само "кюнци" :) човек си купува книгата на Г. П. МАЛАХОВ: "Пречистване на организма при домашни условия" и там всичко това е дадено, но като цялоста система от очистващи процедури на всичко, що е затлачено с шлаки и токсини. Там гореописаното е дадено и доста над него.

Системния подход във всичко е много важен, а аз не обичам да правя нещо "на парче". Ако човек е в час и основите на лечебното гладуване, основите на здравословния начин на живот са положени. Воля и желание да има човек.

Естествено за МАЛАХОВ ме светна EDM electronics :) , от което получих и неизчислима полза, напук на нещо, за което почти всички доктори бяха си плюли един-друг в устата.

E, не съм съгласен с всичко написано от МАЛАХОВ, но важното е, че ми донесе много полза :)

dedofire:
ХЕХЕХЕ жестока реклама жестокааааааааааааааааааааааааааааааааа реклама.

Падама и невярвам на очите си и на ушите си.
Ама кви са тия работи дето ги говорите.
ТЕОФИЛОС кво ще кажеш ако махнеш медните тръби и другите железа дето са с лесно разпадащи се покрития и сложиш висококачествена неръждавейка?
Тоя ефект е от време оно и преди много векове е използван и сега се използва. Промяна на потенциялите в клетките.
Направата на жива и мъртва вода и нейната консумация е за предпочитане от колкото да променяме рязко и често потенцияла в организма.
Между другото тъи наречените запери, мапери и детоксикатори и тямподобни работи дето толкова тук им се възхищавате от много години се използват в медицината особенно във физиотерапията. Лошото е че много много не се говори за тия методи и честно казано накрая информацията така се изкривява че вместо да се използва за полезни цели то взима че се отрича и се захвърля в мазето.
За тия дето ще ме наругаят тук вземете си един от рекламираните колани с електростимулация (йонофореза) и вземете да ги използвате по някое време повечето които имат сърдечни проблеми ще изпитат дискомфорт.
Лично аз съм се лекувал с мъртва и жива вода и електростимулация.
Така че рекламите са доста неприятни.
А за онази фирма там дето е посочена е ясно че е жива реклама още 1988 година на Пловдивския панаир български учени показаха ултразвуково устройство за остаряване на алкохолни напитки.

EDM electronics:
Здравейте!

Току що привърших с разгадаване тайната на "Детоксикатора"  ;D ;D ;D.

Аз по-голямо менте през живота си не бях виждал. Бая хора са изгорели и на бая им предстои, да не говорим за консуматива, който струва 40 кинта, правещ всъщност цялата магия.

Устройството на вид много плаши, имаш чувството че държиш сериозна апаратура в ръцете си, а и алуминиевия куфар..............нямам думи.

teofilius беше прав, устройството има в изхода си постоянно напрежение от 20V, като деже на се си и направили труда да го филтрират, а от тези 20 V има отгоре 5 V, пулсации с мрежова честота. Всички бутони са за парлама, дисплея също. Няма значение дали е изключено или включено и кой светодиод свети, на изхода все е това напрежение, и то прекъсва когато отзад се изключи мрежовия ключ. На индикатора има режими, еднополярни импулси-положителни, отрицателни, двуполярни-положителни, отрицателни и т.н. но в крайна сметка няма никой, все едно и също е  ;D ;D ;D.

Електрода който се потапя във водата е съставен от две спирали на които е отложен по някакъв там метод химическо вещество/токсините ;D/, които са вързани с два кабела и се явяват отрицателния електрод, кабела който се връзва на китката на ръката е положителния електрод. Когато се включи тоя "Компютърен детоксикатор ;D", започват да се отделят токсини, но не от тялото на човека а от магическия електрод  ;D, щото аз реших да си направя една процедура без да се връзвам във веригата а направо в легена пуснах електродите. Бая шлаки излязоха незнайно откъде, мен ме нямаше вътре ;D.

Ба....си   май....та, още не мога да повярвам за тая нагла лъжа.

Този хай-тек апарат, който изследвах е от най-скъпите, сега струва 500 лв. а миналата година е струвал 1 500 лв. Ей така се правят пари. Ами зеперчетата..........., ами китовете Free Energy по разните му там сайтове......... ;D.

Мисля всичко е ясно,.......а.......ако някой не ми вярва и е на обратното мнение, тоя детоксикатор дето е при мен се продава на половин цена, така ми каза собственика му след като му разясних стойността на покупката му  ;D, който вярва в чудото на електронната детоксикация може да стане новият му собственик ;D ;D ;D.

vitan:
:) Пиши на "Ловци на митове" да го гледаме по Дискавъри  8)

За сега май лечебното гладуване няма аналог. Между другото майката Природа работи бавно. Дълго време предупреждава (дори само с наднормено тегло), а като дойде белята дълго време се лекува.

Чудеса за 1 ден......

johnny_fx:
Остава въпросът, ефекта от джаджата чисто пласибо ли е или все пак нещо се случва. Нали се чувствали по-добре ползвателите, или като са гледали излезлите "токсини", са се подобрявали мигновено.  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия