Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

<< < (8/16) > >>

GMG:
    Здравейте!
 Цялата работа е, че трябва да се пие повечко водица,
без да се взимат никакви хапчета /дори и антиоксиданти/,
защото нашият организъм не обича резките промени.
За момента може да се почувстваш по-добре /да се излъже/,
но в последствие нещата може да станат по-критични !

Това за куплунзите е точно така /убеден съм/, ако има интерес,
мога да разкажа нещо. :)

А това, че трябва да се спи на Земята...
и аз съм привърженник, но като алтернатива,
може да си заземим леглата :D

И не на последно място /щом стана въпрос за куплунзи/,
ние мъжете, трябва да си ползваме колкото може по-често
естествения жак, защото това води до дълголетие !
 /Дедко лупкаше Бабка до към 90 години/ ;D

EDM electronics:
Ето една реклама как за 30 мин. излизат токсините:

Ако това количество токсини се намираше за толкова кратко време в кръвното русло, това би означавало сигурна смърт! Да не говорим как би се чувствал човек при тия токсини в кръвта, ако евентуално не съм прав, едва ли би могъл да се помръдне от натравянето - самоинтоксикацията. Дори в лечебното гладуване когато се засили процеса на отделяне на токсините, настъпват кризи които трудно се търпят от лекуващия се, и се правят процедури за намаляване на отделянето им, в противен случай може да последва и смърт, особенно при силно интоксикирани организми.

Това по-скоро ми прилича на съдържание от дебелото черво  ;D или черния дроб, отколкото на токсини.

Да вярва ли човек или не........, рекламата продава стоката.

Чудодейния електрод е направен вероятно на разтварящи се слоеве с различен цвят  ;D, за да вижда ентусиаста как първо се чисти черния дроб, после бъбреците, бял дроб и накрая мозъка, щото е най-далече от електрода  ;D.

johnny_fx:
С тези съмнителни електроди, май е по-вероятно човек да се интоксикира, от колкото да се детоксикира.  ;D

EDM electronics:
Кооооооооолко е хубаво да си VIP, да се хвалиш на себеподобните си, че си ходил на спа процедури да си изчистиш токсините, или да ти излезе съдържанието от дебелото черво направо през табаните на краката  ;D ;D ;D, тъпаците нека гладуват  ;D, кЪт нямат пари за СПА  ;D .

vitan:
Просто електрическо устройство, което убива болестотворни бактерии, вируси и паразити чрез електромагнитни полета на принципа на биорезонанса.   http://www.infozdrave.hit.bg/ раздел биорезонанс (лявото меню встрани) на Теофилиус запъра 180 кинта.

Запърите работят с еднополярни по Кларк класиката (цитирана там) и вярно в изречението остава: Просто електрическо устройство (за 180 кинта)...

Като как стават нещата с паразитите (многоклетъчни) не ясно, ама нейсе. Или аз не съм в час със запърската теория. Ако нещо изпускам, да ме светне някой. За другите чудеса не си и помислям да попитам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия